Monday, November 8, 2010

@ latest newz via Thaqif


Last Sunday (07112010), we as in angah, me and our young kiddoes went out as usual... firstly of course to the office and then I dropped by at the survey office to finished up all of the remaining questionnaires... after about an hour Kaisah and me got back to our car (plus angah, Thaqif, Aliuddin and Dija) that was parked at Kaisah's grand-dad's jockey service centre...

Suddenly, 'ting'... jeng jeng jeng... rasa cam nak pi meng'window-shopping' laks... so, off we went to the Midvalley Megamall yang hanya sepelaung sahaja dari tempat kami memarkir kereta... sampai jek kat sana... perghhh, ramai gilos manusia... ada PC Expo ghupanya... aku ingat sebenornye however masa sampai sana jadik cam ilang ngatan laks bila tengok ramai orang... hahahahah...

1) We went to the Jusco -> tukar pampers Thaqif... dah bising mulut dia mengomel...
2) Pi ke Carrefour -> cari walker Thaqif
3) Lapo -> pi makan kat Pizza Hut... cam biasa aarr order my fav that is Hawaiian Chcken set tuh... Kaisah as usual, sungguh berselera menghirup soup of the daynye sambil mencicah dengan breadstix (combination dengan garlic bread lagik marvellous)... sambil menikmati makanan itu, aku cam biasa letak aa grated cheese... lepas makan dua gigit tetiba tengok bawah dagu Thaqif merah-merah and seluruh tangan dia merah-merah... ya Allah... cepat-cepat aku minum air suam... alhamdulillah the colour change back to normal... oh no, Thaqif tak bole makan cheese (susu lembu)... means memang confirm la kena beli Isomil juga (macam Kaisah)... lalalalalala...

Walau bagaimanapun, aku bersyukur sebab Thaqif is back to normal sebab kesian sungguh tengok dia macam kegatalan yang teramat sangat masa bawah dagu dan tangannya menjadi merah itew... owh, kesian anakku...


0 comments on "@ latest newz via Thaqif"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates