Sunday, September 4, 2011

@ lonely di Raya ke7


Dengan tak bole tidurnye... dengan keje berlambak-lambaknye... dengan takde public phonenye kat sini... huh... pelik tul... hotel punya besau public phone pun tarak... menyampah... menciii... kesian tok lang... dari subuh-subuh sepieee dah menge'call' diriku tapi tidak dapat diconnectkan kerana tadak credit sudah... payah tul dan sungguh unfair kerana apabila orang mengecall kita... credit kita tetap dipotong... credit orang yang mengecall dipotong juga... ape relevannye?... alih-alih... 'sorry, your airtime balance is insufficient bla bla bla...'


Dengar lagu raya seround... bagi mengubat rindu di kalbu... huhuhu... baru sehari dah kecoh la ibu Kaisah and Thaqif nih kan... mane taknye, I felt sad when mr hubby mentioned that thaqif terjaga kul 5 pagi and merengek... mane tak merengeknye... usually tidur ngan ibunya kan kan kan... kaisah lak as usual pagi as in bebetul pagi nak subuh tu baru leh tidur... kesian anak-anakku juga hubbyku...

Nih satgi kul 11.15AM nak gerak pi plant... well, we will kick off with lunch and I hope that it will be a great one because tadi pagi tak dapat nak sarap dengan sepuas-puasnye sebab most of the foods served here are non-halal food... iyewww... what the heck la kan... I was damn hungry and yet hanya dapat menjamah roti, puffs and a lil bit of kind of fish n chips... hmppp, syukur je la at least dapat makan daripada takde kan...

Off dulu, nak iron baju raya (tahun lepas punya) sebab balik dari plant petang karang atuk nak amik and nak chiow ke umah atuk sat... yezza...

0 comments on "@ lonely di Raya ke7"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates