JANUARY GIVEAWAY BY AWESOME DREAMER


Masuk je awal tahun 2020 baru ni, jenuh juga hakak nak up itu up ini... well, dok up tentang latest product kat Whatsapp status dan dropship group kat Whatsapp dan Telegram je... then, masa lain definitely menyettelekan hal persekolahan anak-anak sementara aku on leave for a week... phewwww, memang agak tak tergapai semuanya... dengan nak up kat FB, kat blog, kat IG and sikit-sikit kat youtube anak-anak, dengan koje rumah lagi nak buat, koje opis pun nak ditengok... jadinya, kalau ada yang kata blogger, vlogger, online seller, suri-rumah or freelancer tu ada banyak masa, no-no-no... sama je kita ada 24 jam jugak chuolls... kita sama-sama dikejar masa... tak gitu?... hehehehe...

Gaissss, untuk update LIVE hakak boleh save number ni https://www.wasap.my/+60193458610 nanti boleh wassap wassap yo, boleh check-it-out on status hakak ya...

Anyways, ni nak cerita yang masuk je kita ke tahun baru ni, hakak ada la blog-walking ke our new blooming blogger friend's blog iaitu Awesome Dreamer gitu... Sanah helwah to you Awesome Dreamer... semoga sentiasa berjaya dan bahagia dalam rahmatNya... nah, ada giveaway gaissss... seronoknya... dah agak lama juga hakak tak join giveaway ni... rasa excited gitu...

Nak join pun mudah je uollssss...
Syarat-syarat nak join giveaway ni 
1. Follow blog ni.
2. Follow instagram ni

Kalau dah follow 2 steps di atas tu, baru boleh proceed ke next steps.
1. Buat new post dengan tajuk; "January Giveaway by Awesome Dreamer" 
2. Selitkan sekali banner di atas tu dengan linkkan dekat post ni

Taraaaa... simple kan langkah-langkahnya... hadiahnya pun awesome uollssss... ni haa contohnya...


According to Awesome Dreamer, ada banyak lagi design yang ada kat IG Shop: Tee.Ordinary yang mana design tu akan diupdate dari semasa ke semasa maka pemenang nanti bolehlah pilih design mana yang diminatinya... gitchewwww...

Due date: 31/01/2020

Apa tunggu lagi uollssss?.. Jom join giveaway ni... mana tau ada rezeki nak dapat tote bag kan kan kan... all the best to everyone ya... daaaa...

xoxo

Share:

5 comments:

  1. thank you sudi join :)
    all the best!

    ReplyDelete
  2. hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  3. Hi weols.. :) Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Jemput join my segment too kalau sudi.. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete
  4. goodluck, singgah dri segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. goodluck dari GA yang sama saya follow sini terus #50 mind followback jika free ya:D

    http://sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS