Wednesday, October 2, 2019

CIVIL / GEOTECHNICAL ENGINEER (BINTULU) - RM5500 - RM6500



*MUST HAVE*
  MUST be a registered engineer with Board of Engineers Malaysia
-Degree in Civil Engineering
-5 years of experience in Geotechnical, Civil and infrastructural design works experience with consultant and Project Management Team
-Preferably local Sarawakian 
-Possess a valid work permit to work in Sarawak

  *OTHERS/ADVANTAGES*
  Candidate must be able to work independently
-Possess good interpersonal and communication skills
-Proactive in problem-solving and high analytical acumen with an eye for detail is compulsory

  *RESPONSIBILITIES*
  Reporting to Engineering Manager / Head of Department
-Assisting Engineering Manager / Head of Department in preparation of conceptual and detailed design and documentation
-Review shop drawing
-Liaising with Project Manager, Client, Builders, Architects, Authorities to ensure project quality and goals are met
-Assist in preparation of cost estimation
-Planning, directing and conducting investigative work to analyse the likely behaviour of soil and rock when placed under pressure by proposed structures, and designs above and below ground foundations
-Performing geotechnical site investigations and analyses
-Conduct site assessments to determine an appropriate location for structures/foundations
-Design all facets of geotechnical works including Earthwork, Water Reticulation, Water Reservoirs, Sewerage Reticulation, STP, NPS, Road and Drainage System
-Ensure all project works is completed on time and within budget
-Demonstrated leadership in leading and supervising draftsperson
-Responsible to liaise with relevant parties such as Clients and local authorities regarding approval & project implementations
-Responsible on any given task by Head of department/Project Manager including project progress, dateline, drawings & professionalism of the implementation
-Any other assignments or tasks assigned by the Superior / Head of Department
-To promote the awareness of health, safety and environmental requirements throughout the company

  
About the company:
Wan Husin & Associates Sdn. Bhd. is an established Civil & Structure and Mechanical & Electrical Engineering Consultant with a portfolio of diverse projects in hand.


xoxo

18 comments on "CIVIL / GEOTECHNICAL ENGINEER (BINTULU) - RM5500 - RM6500"

RAIHANAH AHMAD on October 2, 2019 at 6:56 PM said...

all the best semua

Suria Amanda on October 2, 2019 at 7:49 PM said...

Boleh forward kat kawan- kawan yang tengah cari kerja ni...mana tau ada yang sesuai...

Nisa Kay on October 2, 2019 at 9:38 PM said...

peluang kerjaaa.. nanti nisa akan forwardkan kepada kawan kawan yang nisa rasa sesuai dengan requirement yang dinyatakan ya

Hasif Hamsyari on October 3, 2019 at 2:26 AM said...

Wahh ada peluang pekerjaan! Kena sebarkan pada kawan-kawan juga ni. Moga-moga bermanfaat untuk mereka. Aminnn..

Auntie Lilly on October 3, 2019 at 8:13 AM said...

Interesting indeed - a blog post offering job vacancy for Civil Engineer. Maybe can share & forward to friends looking for a job in the engineering field.

MaisarahSidi on October 3, 2019 at 9:12 AM said...

Ada peluang pekerjaan lah! Nak beritahu pada kawan-kawan dan saudara lah macam ni. Kot ada yang tengah mencari kerja dalam bidang tu.

www.maisarahsidi.com

Mawardi Yunus on October 3, 2019 at 12:11 PM said...

wah peluang pekerjaan bagus ni. nanti boleh share dengan kawan-kawan yang memerlukan. Tq ya

Rawlins GLAM on October 3, 2019 at 4:45 PM said...

All the best to all yang akan apply. Moga dipermudahkan urusan semua ye. And thanks sebab share information and peluang kerjaya ini dengan semua.

mek yunie on October 3, 2019 at 4:58 PM said...

elok ni untuk mereka yang berkelayakan. mungkin bukan untuk kita tapi berguna untuk orang lain. tough juga ni cabaran kerja.

Lia Hasty on October 3, 2019 at 5:00 PM said...

Ohh civil engineer position. Tapi I qs. Heheh anyway I will spread it to my friend

Cik Puan Ena on October 3, 2019 at 7:57 PM said...

Woww besar gaji tu. Tapi sesuailah dengan tanggungjawab yang perlu digalas. Cabaran dan tekanan kerja lagi. Good sharing untuk mereka yang tengah mencari peluang

Fadzil Ahmad on October 3, 2019 at 8:04 PM said...

Fuhh. Boleh tahan gaji engineer ni. Utk yg memang ada requirement ni. Cpt2 apply. Nanti penuh, melepas kang. Bujang ok la sebab bintulu jauh jugak ni

adlinatasya on October 3, 2019 at 11:23 PM said...

tak kelip2 mata tengok gaji untuk skop kerja ni. hehe, izinkan saya share info ni dekat member2 and family yg berkelayakan. selamat mencuba semua yg apply

Aerill Hassan on October 4, 2019 at 2:51 AM said...

Wow gaji nya hebatt😮. Boleah saya share dkt member2 yg sedang mencari kerja.

Mahamahu on October 4, 2019 at 9:25 AM said...

GOOD LUCK FOR NEW GRADUATE AND HOPE THIS OPPORTUNITY DAPAT DI TERIMA UNTUK KEMAJUAN DI MASA AKAN DATANG. BANYAK ORANG KAT LUAR SANA MENCARI KERJA SEKARANG INI...

Nadia Johari on October 4, 2019 at 8:29 PM said...

boleh share ni dekat kawan-kawan..gaji pun lumayan..bgus shaing pasl job ni..yela kadang orang nak cari sush

AyuArjuna BiGoshh on October 5, 2019 at 10:32 PM said...

Wah keje
Kosong. Nanti
Kita share dengan sesiapa yg sedang mencari

Emi on October 6, 2019 at 2:55 AM said...

Kawan2 emi tak ramai dalam bidang ni. Kalau tak boleh forward kat dorang.

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates