SEGMEN BLOGLISTED 2020 BY MISYA


Yiihaaaa... ni ada lagi segmen bloglist gaissss... aku suka betui la kalau dapat join chuollssss... seronok kannnn, dapat kenal kengkawan maya baru di samping menyelusuri blog-blog yang sudah semestinya menarik dengan pelbagai topik yang ditampilkan... memang best...

Okay, untuk segmen bloglist kali ini, aku terserempak (macam jumpa secara LIVE la pulak kan... hehehehe) dengan entry ni masa dok blogwalking sementelah mencari maklumat berkenaan item yang ingin aku perluaskan in view of my new freelance attachment dengan satu plan gerak-kerja dengan dua orang senior aku... nampak tak, macam serampang dua mata gitu... dapat manfaat untuk kedua-duanya... hehehehe... 

Korang, kalau ada apa-apa projek freelance yang korang nak freelancer, boleh je panggil aku tau...
1) Document writing, proof-reading, review.
2) Quality Management System (ISO 9001, 13845, 18001, 14001 writing).
3) TS 16949 System (including VDA) writing.
4) Translator.
5) CMMI software development SDLC technical writer.
6) Technical, engineering writing.
7) Event planner.
8) Influencer, reviewer.
9) Organic and inorganic chemical supply.
10) Ghostwriting.
Boleh wassap aku kat nombor ni ya...

Sekarang ni, aku nak join sebagai one of the participant within the bloglist(s)... korang pun jom la join jugak... mudah je caranya...

Cara-cara untuk menyertai Segmen Bloglisted 2020 By Misya:
1) Follow blog Aimi Syahirah and my instagram account HERE (for those yang ada IG).
2) Bloglisted kan blog Aimi Syahirah in your blog.
3) Make a simple entry about this segment by putting the title of "Segmen Bloglisted 2020 by Misya" and put the banner above which must be linked back to this entry. Click here.
4) Publish your entry, copy the entry link and paste at the comment within this entry. Click here. 

 Senang je kan... apa tunggu lagi gaissss?... meh join meh...

Tarikh tutup: 31/01/2020

xoxo

Share:

7 comments:

  1. TQVM for supporting my segment! Senarai peserta telah diupdate di http://www.aimisyahirah.com/2020/01/senarai-peserta-segmen-bloglisted-2020.html. Jemput blogwalking..:)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama~ followed GFC #45

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. datang dari segment yang sama.. =)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen :)
    singgah dari segmen yg sama http://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete
  5. singgah dri segmen sama...jemput singgh jugk..hehhe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS