Monday, January 13, 2020

SEGMEN BLOGLISTED 2020 BY MISYA



Yiihaaaa... ni ada lagi segmen bloglist gaissss... aku suka betui la kalau dapat join chuollssss... seronok kannnn, dapat kenal kengkawan maya baru di samping menyelusuri blog-blog yang sudah semestinya menarik dengan pelbagai topik yang ditampilkan... memang best...

Okay, untuk segmen bloglist kali ini, aku terserempak (macam jumpa secara LIVE la pulak kan... hehehehe) dengan entry ni masa dok blogwalking sementelah mencari maklumat berkenaan item yang ingin aku perluaskan in view of my new freelance attachment dengan satu plan gerak-kerja dengan dua orang senior aku... nampak tak, macam serampang dua mata gitu... dapat manfaat untuk kedua-duanya... hehehehe... 

Korang, kalau ada apa-apa projek freelance yang korang nak freelancer, boleh je panggil aku tau...
1) Document writing, proof-reading, review.
2) Quality Management System writing.
3) TS 16949 System (including VDA) writing.
4) Translator.
5) CMMI software development SDLC technical writer.
6) Technical writing.
7) Event planner.
8) Influencer, reviewer.
9) Organic and inorganic chemical supply.
Boleh wassap aku kat nombor ni ya...

Sekarang ni, aku nak join sebagai one of the participant within the bloglist(s)... korang pun jom la join jugak... mudah je caranya...

Cara-cara untuk menyertai Segmen Bloglisted 2020 By Misya:
1) Follow blog Aimi Syahirah and my instagram account HERE (for those yang ada IG).
2) Bloglisted kan blog Aimi Syahirah in your blog.
3) Make a simple entry about this segment by putting the title of "Segmen Bloglisted 2020 by Misya" and put the banner above which must be linked back to this entry. Click here.
4) Publish your entry, copy the entry link and paste at the comment within this entry. Click here. 

 Senang je kan... apa tunggu lagi gaissss?... meh join meh...

Tarikh tutup: 31/01/2020

xoxo

3 comments on "SEGMEN BLOGLISTED 2020 BY MISYA"

Misya (Aimi Syahirah) on January 13, 2020 at 6:38 PM said...

TQVM for supporting my segment! Senarai peserta telah diupdate di http://www.aimisyahirah.com/2020/01/senarai-peserta-segmen-bloglisted-2020.html. Jemput blogwalking..:)

aienienka on January 14, 2020 at 9:50 PM said...

All the best. ^^

The Grey Lines Between on January 15, 2020 at 12:32 AM said...

singgah dari segmen yg sama~ followed GFC #45

Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates