SEGMEN HARI RAYA BY UMMI ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, May 27, 2020

SEGMEN HARI RAYA BY UMMI

Selamat Hari Raya Aidilfitri everything... maaf zahir batin ya semua... sibuk bebenor dok mengesahkan rumah sampai tak sempat nak update entri... hehehehe... tak, kami tak ke mana-mana, #kamikekaldirumah #kitajagakita #rayastylekita gitu... memang betul apabila kita berada di rumah, lagi banyak benda yang nak dibuat... tak habis-habis... lepas satu-satu, lepas satu-satu... ada je yang nak dibuatnya...

Sementara dok melayari internet sambil mencari maklumat untuk mata pelajaran Pendidikan Jasmani anak makcik berkenaan pergerakan lokomotor dan pergerakan bukan lokomotor, tiba-tiba ternampak Segmen Hari Raya By Ummi ni... hehehehe... apa lagi, meme excited bebenor la makcik nak participate... a jomlah kita join gaissss... my favourita de amour's activity ni...


Mudah je syarat-syaratnya gaissss...
1) Segmen akan berlangsung dari 25/5/2020 sehingga 9/6/2020 
2) Buat satu entri 'Segmen Hari Raya by Ummi'. Letak banner dan link banner ke blog Ummi. Dah siap entri sila komen di entri ini untuk korang dapatkan nombor penyertaan. 
3) Mesti follow blog Ummi dan masukkan blog Ummi dalam bloglist korang.
4) Subscribe youtube channel Ummi untuk yang ada youtube channel. Ini nama channelnya: Nur Asyiqin.

Segmen ni ada hadiah tau korang...
Hadiah-hadiah kepada 6 pemenang bertuah: 

1) 1 x pemenang
Duit raya RM5 + Produk kopi 3 in 1 Haco Swiss. 


2) 2 x pemenang 
Duit raya RM5 + Produk Caramel Latte Starbucks 


3) 3 x pemenang 
Duit raya RM5

Okay korang, jom join jom... semoga berjaya untuk menjadi antara pemenang yang bertuah ya...

xoxo

1 Comments:

  1. terima kasih sudi join segmen Ummi.. semoga berjaya ;)

    ReplyDelete