[BLOGGING IS IN THE BLOOD | REVIEW | TRAVEL | EVENT | PRODUCTS | BOOKS | FOOD AND BEVERAGES | SAFETY | HEALTH | QUALITY ASSURANCE | MYSTERY SHOPPING | TRANSLATION | PARENTING | FAMILY | EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL | FREELANCE | TRAINING | CATERING | ALL KINDS OF JOB | KINDLY CONTACT: 018-2767882 / HARTINI.HUSSAIN.WORK@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Tuesday, September 29, 2020

NIGHT SLEEP DIFFUSER DAN NIGHT SLEEP ROOL ON BLEND OIL MEMANG MEMBANTU DALAM MENDAPATKAN TIDUR YANG NYENYAK

Selalu sangat mengantuk di siang hari? Semua kerja dah tak jadi produktif, nak bercakap pun lesu tak ada mood, kemudian kerap marah lalu menyebabkan kita sukar tidur pada waktu malam... korang pasti terkejut dengan kajian yang telah membuktikan bahawa 89 peratus rakyat Malaysia mempunyai masalah untuk melelapkan mata... hmmpppp, nampaknya rakyat Malaysia memang berdepan dengan masalah tidur kan...

Jadi hari ni, aku nak kongsi korang semua dengan cara semulajadi iaitu Night Sleep Diffuser Essential Oil dan Night Sleep Roll On Blend Oil dengan produk ni kita oleh dapat hari esok yang indah... cuba korang bayangkan, dengan hanya 5 titik Diffuser Essential Oil akan membuatkan bilik nyaman atau hanya dengan 1 sapuan Roll On Blend Oil korang dapat bertenang, tidur lena sepanjang malam... best kannnn?...


Jika korang mengalami masalah macam kat atas ni, aku sarankan untuk korang gunakanlah Night Sleep Diffuser dan Night Sleep Roll ini, waktu yang terbaik adalah apabila korang dah bersedia untuk tidur... 15 ke 20 minit sebelum korang lelapkan mata haaa... gitu... produk ini akan bertindak memenuhi ruang bilik dengan bauan dan bila korang hidu bauan ni automatik korang akan rasa tenang dan ia seakan-akan memberikan isyarat kepada minda korang bahawa korang dah bersedia untuk tidur...

PUNCA SUKAR TIDUR
1) Insomnia.
2) Kemurungan.
3) Gangguan hormon
4) Masalah kesihatan.
5) Autisma.
6) Ibu mengandung.
7) Tekanan emosi (stress).


CARA PENGGUNAAN
1) Night Sleep Diffuser Essential Oil – Masukkan 5 titis kedalam diffuser, ONkan dan nikmati keharumannya sepanjang malam!
2) Night Sleep Roll On Blend Oil – Sapukan ke pergelangan tangan, hidu bauan dari pergelangan tangan. Juga boleh sapukan dibawah tapak kaki kerana tapak kaki mudah menyerap minyak!

KELEBIHAN DAN KEBERKESANAN NIGHT SLEEP DIFFUSER DAN NIGHT SLEEP ROOL ON BLEND OIL
1) Dihasilkan 100% dengan bahan semulajadi.
2) EssentialOil sudah terkenal dan telah digunakan diseluruh dunia.
3) Terbukti berkesan membantu memperbaiki kualiti tidur.
4) Campuran lebih dari 1 essential oil lebih berkesan dari hanya 1 jenis essential oil
5) Dapat mengurangkan masalah tekanan emosi.
6) Sesuai digunakan seisi keluarga dari bayi ke dewasa


APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN NIGHT SLEEP DIFFUSER DAN NIGHT SLEEP ROOL ON BLEND OIL?
.
“Saya ada insomnia since Januari… saya ada anxiety disorder juga. dah jumpa doktor bagi ubat tidur tapi doktor tak sarankn makan ubat selalu… Dah amalkan pemakanan secara sihat. Bila on ubat clonazepam kepala rasa pening pada siang hari. Saya cuba cari alternatif lain, dan sekarang saya sangat gembira bila dah dapat tidur lena setiap hari. Terima kasih Night Sleep Roll On Blend Oil – Ridzuan.

“Saya alami masalah tidur yang serius. Susah tidur sebab selalu fikir akan mati kalau pejamkan mata. Bila tertidur, kerap dapat mimpi ngeri dan terjaga sebab tersentak waktu tidur. Saya alami masalah ini hampir sebulan, dan masalah ini berlanjutan sehingga waktu siang. Bila kawan saya minta cuba Night Sleep Diffuser Essential Oil, fikiran saya mulai tenang, dah tak ada fikiran buruk dan mimpi ngeri. Saya sangat bersyukur dapat jalan penyelesaian” – Fatimah.
.
Saya sangat menggalakkan penggunaan Night Sleep Diffuser Essential Oil atau Night Sleep Roll On Blend Oil setiap hari sebelum tidur. Juga sangat bermanfaat untuk Ibu-ibu yang ada anak dari usia 1 tahun juga boleh guna, ya lah macam kita tahu ibu-ibu selalu berjaga malam sebab anak tak tidur. Jadi ini penyelesaian nya, anak tidur ibu pun dapat rehat dan tidur yang cukup.
.
HARGA SEBENAR
Night Sleep Diffuser Essential Oil: RM42
Night Sleep Roll-On Blend Oil: RM35

Jumlah RM77 TAPI sebab aku nak bantu semua orang kat luar sana, aku bagi 50% OFF.
Berapa???

Ya RM38.50 sahaja untuk dua produk ni.
Tapi terhad untuk 100 orang terawal sahaja tau (tidak termasuk kos pos)!!! Lepas tu harga kembali asal, so apalagi, jom order sekarang!!!

KLIK DI SINI UNTUK MENEMPAH

xoxo

8 comments:

  1. Utk mereka yg mengalami masalah sukar tidur elok la ikhtiar guna ni hehe moga dpt membantu

    ReplyDelete
  2. Berguna sgt utk yg ada masalah tidur. Anak2 pun blh pakai juga ni

    ReplyDelete
  3. bestttt tidur pasang oil diffuser. tak kisahlah time tengah nak tenangkan diri, tengah study pun bestt!

    ReplyDelete
  4. Adik LH memang suka sangat pakai essential oil macam ni. Katanya boleh hilangkan stress

    ReplyDelete
  5. Ramai guna diffuser ni kat rumah kan. Bau dia menenangkan sungguh

    ReplyDelete
  6. Wahhh worth trying this out untuk dapatkan tidur yang cukup.. Harga pun sangat berpatutan..

    ReplyDelete
  7. Uish, sy perlukan produk mcm ni. Selalu stress bila susah tidur lena ni. Tak produktif jadinya esok hari. Nak cubalah harga pun mampu milik tu

    ReplyDelete
  8. Wahhh... harga not bad. Boleh beli ni, essential oils mmg banyak kebaikan. I pakai skrg pun mmg banyak membantu untuk tidur.

    ReplyDelete

[INFO] If you are interested in placing any link in any of the entry, please contact the author at hartini.hussain.work@gmail.com.

[DISCLAIMER] https://weolls.blogspot.com and the owners of this blog in particular will not be liable for any liability, damage, loss, loss of risk, personal or otherwise resulting from, directly or indirectly from the use and application, of what also content obtained from this blog.

The blog owner will also not be responsible at all for the comments posted and it is the responsibility of the author of the comment itself.

All articles produced by the owners of this blog are just personal opinions that want to be shared with the readers of this blog as well as for a collection of references for blog owners' future use.

Click The Picture For Best Deals At Balok Pahang

Click The Picture For Best Deals At Desaru Coast Johor

Click The Picture For Best Deals At Genting Highlands Pahang