9.9 GIVEAWAY BY ABAM KIE

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... masih rasa sengal-sengal lagi kat badan ni dek kerana duduk lama dalam journey yang panjang baru-baru ni... penat pun belum hilang lagi... pinggang sakit, betis rasa cam kena tarik-tarik... hehehehe... dah tua dah makcik ni... kwang kwang kwang... eheh, makcik sedar diri nak ooiiii... sekarang ni, memang nak kena banyak exercise untuk balancekan balik keadaan badan dengan segala aktiviti yang terlalu banyak dijalankan... nak kena warm-up dan selalu buat regangan ringan... kadang-kadang, makcik dok jalan je ke sana ke sini and then buat simple push up (kalau rajin) but basically yang paling selalu ialah mengambil laluan yang paling jauh untuk ke sesuatu lokasi di samping membuat senaman bahu dan tangan semasa berjalan... hehehehe... kadang-kadang, memang nampak macam pelik sebab sambil berjalan tangan dok exercise BUT bagi makjcik, we need to do what we need to do... yelah, kalau nak cari masa karang ada macam-macam pula diri ini nak bagi alasan nanti, thus, why not sambil menyelam minum air kan kan kan...

Oraito, makcik ni dah beberapa segmen GIVEAWAY dan BLOGLIST yang makcik terlepas nak join tau... kebanyakannya dah letak kat draft siap-siap tapi lepas tu terlepas tarikh... alahai... seronok sebenarnya apabila kita join segmen ni...

ANTARA FAEDAH MENYERTAI SEGMEN
1) Menambahkan kenalan di alam maya.
2) Membesarkan jaringan ukhuwah fillah.
3) Dapat bertukar-tukar pendapat dengan rakan-rakan alam maya dalam pelbagai topik.
4) Traffik ke blog akan meningkat.

So, hari ni makcik tak nak ketinggalan untuk menyertai segmen GIVEAWAY 9.9 BY ABAM KIE... alhamdulillah, sempat juga makcik nak join sebelum tibanya hari terakhir untuk penyertaan... untuk kenalan-kenalan mayaku sekalian, jom la join sehingga ke detik terakhir pengajuran segmen GIVEAWAY ini... mana tau ada rezeki nak menang ke kan?... yang penting kita dapat sama-sama berkenal-kenalan asbab menyertai segmen ini... bak kata pepatah, berkawan biar beribu, berkasih biar satu, agitchewwww...


Syarat-syarat giveaway ini mudah je korang, haaaa, baca kat bawah ni ya:
1) Buat satu entri @ blog post bertajuk '9.9 Giveaway by Abam Kie'.
3) Letak banner di atas dalam entri tersebut dan backlink di post ini sahaja.
4) Siap semua, publish entri anda. Jangan lupa hantar link blog post segmen anda dalam ruangan komen di bawah entri ini sahaja.
5) Sila patuhi semua syarat yang diberikan. Peserta yang gagal mematuhi syarat-syarat di atas akan dibatalkan penyertaan mereka.

HADIAH
Topup RM5 X 5 Pemenang

TEMPOH PENYERTAAN
9 hingga 30 September 2020

* Keputusan akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup penyertaan.
* Pemenang bertuah akan dimaklumkan menerusi komen di entri terkini blog mereka. Jadi, sila berwaspada, OK?
* Hadiah hendaklah dituntut dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang.

All the best gaissss... sempat lagi ni...

xoxo

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

4 Comments

Previous Post Next Post