DIGITAL ARTS GIVEAWAY

Assalamualaikum dan hai hai hai gaissss... mayday! mayday! mayday!... dah last day dah ni...
DIGITAL ARTS GIVEAWAY woohoo...

Syarat-syarat:
1) Copy banner, backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2) Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.
*Follow blog ni (satu cabutan undi)
* Follow IG ni (satu cabutan undi)
* Follow IG ni  (satu cabutan undi)
* Follow IG ni  (satu cabutan undi)
*Subscribe Youtube channel ni (satu cabutan undi)

Ini bermakna, kalau follow ketiga-tiga instagram,blog dan youtube di atas, nama korang berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.


Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah... jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!


4) Dah siap? Post dan komen link anda di sini... Jangan lupa nyatakan nama ig dan channel sekiranya anda ada. Beritahu juga instagram mana yang telah anda follow untuk kira cabutan undi nama anda.
Pemenang akan dicabut undi secara manual ya.

HADIAH

TEMPAT PERTAMA
2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA DAN KETIGA
Sebuah digital drawing


Semoga adalah rezeki nak menang di saat-saat akhir ni... hehehehe... all the best kepada semua peserta... till then, see you when I see you...

xoxo

Share:

5 comments:

  1. goodluck, datang dari segmen yang sama :)

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Tempahan untuk digital art ni dibuka bila-bila masa atau untuk giveaway ni aje? Suka kumpul art yang eksotik macam ni

    ReplyDelete
  3. Tempahan ni dibuka bila-bila masa je LH... boleh klik kat link tu ya sekiranya berminat untuk menempah... memang cantik lukisan Cuya ni...

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS