DIGITAL ARTS GIVEAWAY ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, January 5, 2021

DIGITAL ARTS GIVEAWAY

Assalamualaikum dan hai hai hai gaissss... mayday! mayday! mayday!... dah last day dah ni...
DIGITAL ARTS GIVEAWAY woohoo...

Syarat-syarat:
1) Copy banner, backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2) Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.
*Follow blog ni (satu cabutan undi)
* Follow IG ni (satu cabutan undi)
* Follow IG ni  (satu cabutan undi)
* Follow IG ni  (satu cabutan undi)
*Subscribe Youtube channel ni (satu cabutan undi)

Ini bermakna, kalau follow ketiga-tiga instagram,blog dan youtube di atas, nama korang berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.


Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah... jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!


4) Dah siap? Post dan komen link anda di sini... Jangan lupa nyatakan nama ig dan channel sekiranya anda ada. Beritahu juga instagram mana yang telah anda follow untuk kira cabutan undi nama anda.
Pemenang akan dicabut undi secara manual ya.

HADIAH

TEMPAT PERTAMA
2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA DAN KETIGA
Sebuah digital drawing


Semoga adalah rezeki nak menang di saat-saat akhir ni... hehehehe... all the best kepada semua peserta... till then, see you when I see you...

xoxo

5 Comments:

  1. goodluck, datang dari segmen yang sama :)

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Tempahan untuk digital art ni dibuka bila-bila masa atau untuk giveaway ni aje? Suka kumpul art yang eksotik macam ni

    ReplyDelete
  3. Tempahan ni dibuka bila-bila masa je LH... boleh klik kat link tu ya sekiranya berminat untuk menempah... memang cantik lukisan Cuya ni...

    ReplyDelete