SAMBAL GORENG KENTANG DAN SAMBAL TRAVEL KEK YAH - AZAMA

 Assalamualaikum dan hai hai hai everything... 

Bior video dan gambar je berbicara... sodap baitu...


🔥SAMBAL GORENG KENTANG🔥

RM 15 sebotol
✅nak sambal kentang paling SEDAP di dunia?
✅craving for sambal kentang RANGUP?
✅nak lauk EXPRESS untuk sahur dan berbuka?
✅nak cari makanan senang untuk TRAVEL?
✅nak hidangan mudah dan sedap untuk layan NETFLIX?


🔥SAMBAL TRAVEL KEK YAH🔥

RM 15 sebotol
✅ sambal ikan bilis kering
✅ pedas
✅ rangup
✅ mudah dibawa ke mana2
✅ size kecil dan kompak


➡️ Produk dihasilkan oleh kilang AZAMA sendiri
➡️ Mempunyai sijil kesihatan MESTI, SIRIM dan HALAL
➡️ Harga mampu milik
➡️ Pelanggan dari semua lapisan masyarakat
➡️ Jangka hayat 6 bulan 
➡️ Pembungkusan menarik

Korang kan dok plan nak pi Cuti-Cuti Malaysia kan kan kan... yang penting patuh SOP ya... jom dapatkan SAMBAL GORENG KENTANG dan SAMBAL TRAVEL KEK YAH ni... masa tengah on the way tu, korang boleh krup krap krup krap makan sama-sama dalam kenderaan... sambil-sambil dok dalam jammed tu, boleh tenangkan hati sambil makan produk Azama ni betul tak?.. 

Bijak kan cadangan makcik?... hehehehe...

Kalau korang berminat, boleh beli kat sini ya...

xoxo

Post a Comment

0 Comments