LIRIK DUA PULUH - YONNYBOI, LUCA SICKTA, BENZOOLOO & KMY KMO


jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal,
salah orang takut barang gua semua dia bedal,
dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual,
bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal,
 
invade
lawan infidel,
lepas kumpul intel,
baru confident
tidak shy
bukan spy topeng in disguise,
cuma nobita mata merah,
floating in the sky, woah
kan sudah bilang,
genap dua puluh sekarang ada kilang,
sebelum jadi branding, masuk arus trending,
jangan dulu testing, kalau tidak cukup training, uh
masih lagi standing buat ucapan ceremony,
mahu bukti apa lagi sudah ada testimoni, uh
banyak parasite sembur pesticide,
tidak perlu risau ini exercise,
 
teruja bukan?
if no sila rewind, kalau lama jangan skip iklan
baru buka flow ni, apa khabar?
moiz the playaz or cool dude, itu rahsiakan.
haha ok kasi cepat cepat kasi hantar baris lain dah selamat,
misi mahunya berjaya macam pak selamat
yo siq! jangan lupa sastera yang keramat. like!
" di cabar mereka serah bendera, dua dekad berperang kekal merdeka,
kunci kuasanya tak pernah kita lena ,
akan terus bangkit cetus revolusi era. jeda "
 
ni apa cer?
borak kosong ke mana?
sibuk flex, sibuk nak kejar nama?
poket tebal, namun otak masih bebal,
rasa rasa diri kebal,
sebab sorang, semua bedal,
itu berita terkini,
al kisah baru jadi bini,
mana a class?
got that finesse?
itu semua a list?
yeah, im bigger than the a list,
got all rings on my both fist,
call me your ‘friend’?
then i can say ‘who’s this?’
houston,
boston celtics tembak rocket jatuh sudah pasti often,
juki joki huruf 20kali ganda long term,
confirm,
i'm with red kebaya jiwa kental edith cowan, now..
 
jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal,
salah orang takut barang gua semua dia bedal,
dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual,
bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal,
 
eh tak da hal semua boleh, boleh,
semua boleh, boleh,
apa da hal gua okay, okay,
gua okay, okay,
lantak korang, gua okay okay,
asal semua steady,
kalau boleh,
biar lebih,
layan boleh, sampai lu ketagih.
 
masih versatile hati malaikat minda aksara macam techa nina,
bukan rockstar, popstar aku slash, goreng peluru kata macam guitar metallica,
geliga liga, 20 tahun riwayat saga
kena smackdown to the ground, amuk batista,
register this mista, spill the coffee, barista,
playaz spill the tea bukan macam sista sista
sinister, paranormal untuk para normal yang sinis sir,
jangan selesa,
senandika, spektra refleksi lensa,
visi 2020 kau dah ku buat umur 20 dah.
 
harga pasar payah nego
cara lama gaya retro
salam kenal takyah intro
orang pagar aku tembok
tak kenal maka takkan sebok
tak pernah putus semua rantai elok
di atas bata ada esok
selalu woke dan takkan pernah lentok
tak kenal rungkap barai
dah kena suap lalai
jangan sembang juju
kalau kau masih suam susu
 
i aint got no swag,
aku macam black metal,
bunuh beat 105 bpm, gentle,
bawak aura datang dari dalam south central,
scotts tak emotion macam takde kendall,
jenner takde gender,
keranda mintak tender,
malas cakap banyak takut lirik kena censor,
dalam album aku banyak score,
masa depan terang dah macam lampu pendaflour,
cuz aku cuba jujur dalam lagu takkan hipokrit,
sampai jarang tidur takkan nak bagi free profit?
kan? hittaz sampai mati even malas keluar tv,
malas cakap banyak better ku pass bagi kmy,
 
jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal,
salah orang takut barang gua semua dia bedal,
dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual,
bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal,
 
eh tak da hal semua boleh, boleh,
semua boleh, boleh,
apa da hal gua okay, okay,
gua okay, okay,
lantak korang, gua okay okay,
asal semua steady,
kalau boleh,
biar lebih,
layan boleh, sampai lu ketagih.
 
mana ? mana ? lighter-lighter ? bak bak !
cuba check di rak-rak,
plaque-plaque,
on the way ber block-block,
a-list,
merebak dalam playlist,
digital dah ke bulan macam crypto lepas bearish,
bullish profit progress jadi presisi flow sesi,
element cukup 4 poligami prosesi,
profesi, bro,cara professional,
produktif 20 tahun program processional,
k.b.h nasional,
mph laju atas nombor,
187 di selekoh tanpa slow mo,
promo gila, macam chrono trigger,
akira toriyama juga punca ku geliga.
 
lain liga lain cara
lain api lain bara
lain kain lain lara
berapa “line” dah bersara?
tak pernah tunggang ombak,
banyak reka cipta..
dentum hujung tombak
ramai jatuh, sick ta..
meminta?
bila baris lemah asah parang,
terlalu bergantung pada barang dapatnya jarang,
jadi ku olah satu persatu jalan yang lurus,
sekarang ber isi ya, dulu sekeping, kurus,
jari menari, fulus,
taipkan ayat lulus,
ramai bertungkus lumus,
kaji cara ku rumus,
berapa ramai bintang namun sinar hanya satu,
bertukang bikin barang sampai jadi hanya aku,
 
jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal,
salah orang takut barang gua semua dia bedal,
dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual,
bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal,
 
eh tak da hal semua boleh, boleh,
semua boleh, boleh,
apa da hal gua okay, okay,
gua okay, okay,
lantak korang, gua okay okay,
asal semua steady,
kalau boleh,
biar lebih,
layan boleh, sampai lu ketagih.

xoxo

Post a Comment

0 Comments