Sunday, August 29, 2010

@ Kaisah & Thaqif


Kaisah dan Thaqif bergambar together-gather... ahaks... anak dara den tu memang suka bebeno amik gambor dan sekarang minatnya itu telah ditumpahkan kepada adindanya yang tercinta... ehem, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan kan kan...like mother like daughter maa... hihihihihi... btw, masa nih Thaqif baru sebulan... bulan June 2010 gitu... tapi as usual, ibu Kaisah and Thaqif ni dok forever la lambat gilos mengupload gambar... again, thousand apologies from me because bukan I yang nak lambat de... tapi bluetooth poyo kat lappy poyo nih yang not working... what la kan... bila owang dah bersemangat waja nak mem'belog' ade jek halangan bagaiii...

Mare nampaknye... stay cool sista, relax bebeh... dalam bulan posa nih tak elok emo... ahaks... btw, I felt that my life is complete for this coming raya as ada seorang suami yang penyayang (ye ke Mr Hubby?... kena bagik duit raya lebih skit nih), seorang anak perempuan yang pintar, comel dan keletah juga seorang anak lelaki yang bijak dan hensem... chewwwah... what else that I should wish for setelah diberi dengan begitu banyak rahmat Illahi?... well, of course aku mengharapkan agar kami akan senantiasa dirahmati dan dilindungi di bawah lembayung Illahi dari kehidupan di dunia sehinggalah ke akhirat... beroleh kecemerlangan dalam pelajaran, kehidupan dan segala kebaikan yang ada di muka bumi ini... juga dot dot dot...

Dot dot dot?... hanya mereka dan keluarga mereka yang tahu apa lagi yang kuharapkan di bulan yang mulia ini... harapan masih menebal diselangi usaha, doa dan tawakkal... moga-moga diperkenankan...

0 comments on "@ Kaisah & Thaqif"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates