TIKET TAYANGAN PERDANA JOKER - GIVEAWAY

Siapa yang rasa nak menonton tayangan perdana JOKER bersama Gamer Santai pada 1 Oktober 2019 ini jam 8.45 malam di TGV 1 Utama, anda haruslah ikut langkah mudah di bawah untuk memenangi tiket ini... serious mudah... aku dah cuba... jom korang pun cuba la jugak ya...

 Langkah 1: Korang kena “LIKE” Facebook Page Gamer Santai


Langkah 2: Like/Love/Wow Post mengenai artikel ini di posting Facebook Gamer Santai dan kongsi artikel ini dengan hashtag #JokerMY #GamerSantai... kongsi di sini bermaksud share... ikutla korang nak share kat own profile ke, kat page korang ke, kat group korang ke... yang penting hashtag dilupa jangan tau...


Langkah 3: Jawab 2 soalan ini di bahagian komen: 
 Joaquin Phoenix pernah berlakon dalam filem mana selain Joker? 
Siapa watak Joker kegemaran anda dan nyatakan sebabnya? 
Letak #JOKERMY dan #GAMERSANTAI di bawah

 Kemudian pemenang bertuah akan dihubungi melalui Facebook Messenger; 
Perserta haruslah warganegara Malaysia 
Peserta haruslah 18 tahun keatas sahaja! 
Bertempat di TGV 1 UTAMA 
Giveaway akan berakhir pada Khamis (26 September 2019) 11:59PM 
 Pemenang akan diumumkan pada Jumaat (27 September 2019) melalui FB Messenger 
Tebus tiket wayang pada 1 Oktober 2019 jam 8 malam dan perlu ada disana pada pukul 8PM. 
Korang kena pergi booth partner Gamer Santai iaitu WANUXI untuk claim tiket movie korang.

Credit to: Gamer Santai

So, apa tunggu lagi gaissss?... cepat-cepat buat 3 langkah tu... sempat lagi ni... semoga ada rezeki untuk dapat tiket tayangan perdana ni ya...

xoxo

Share:

3 comments:

  1. Semoga berjaya. Kalau tak dapat jangan ngis ye. hehe

    ReplyDelete
  2. hihihihi... hopefully ada rezeki kannnn...

    @Red Linda - Thanks ya...
    @Muhammad Naim Abdullah - Confirmed tak nangis... hahahaha #jiwakental

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS