2ND GIVEAWAY BY MARINA BASHAH

Penat sikit badan ni hari ni... thus, malam ni memang tak pergi part-time job... alhamdulillah la memang open schedule... sambil dok bermalas-malasan, aku berblogwalking le macam biasa... di samping membaca technical requirement MBOT (Malaysian Board of Technologies) aku came across giveaway ni gaissss... regarding MBOT, kat entri lain nanti aku kupas hokey...

Worait, kali ni Marina Bashah mengadakan giveaway yang mana hadiah yang ditawarkan adalah handbag dan Dianz mask & moist... suka ke suka gaisss?... hehehehe... nampak kan keterujaan aku di situ... yelah, semenjak dah agak jarang berblog ni, jarang juga la aku masuk Giveaway... punyalah excited sehhhh... 


Kat bawah ni aku letakkan sekali terma dan syarat yang perlu dipatuhi oleh uolls yang nak join Giveaway ni ya:
1. Follow blog marinabashah.blogspot.com
2. Buat satu entri bertajuk 2nd Giveaway by Marina Bashah
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog Marina.
4. Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen.

Klik kat sini untuk join Giveaway By Marina Bashah

Untuk pengetahuan semua reader, bulan September merupakan bulan kelahiran Marina, jadi, itulah sebabnya Marina "mengistiharkan" giveaway kedua bermula pada 01/09... untuk Giveaway kali ni, Marina mencari 2 orang follower yang bertuah. Follower yang bertuah akan diumumkan pada bila-bila masa sahaja dalam bulan September 2019...

 Pemilihan Pemenang : Aktif sampai Marina kenal dan selalu nampak dia je wujud kat blog Marina Bashah... jika ramai yang aktif Marina akan pilih secara rawak...

So gaissss, good luck ya (good luck to me too... hehehehe...)

xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS