KENAPA MAKCIK GUNA PENAPIS AIR CUCKOO? ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, June 28, 2020

KENAPA MAKCIK GUNA PENAPIS AIR CUCKOO?

Cuba korang bayangkan, di suatu hari yang hening, apabila kita membuka pili air sambil memerhatikan cecair yang keluar tu, tengok-tengok, air yang keluar tu keruh dan sedikit demi sedikit keladak pun mula keluar sekali... aduh, pening kepala dah ni... suami dah lapar nak makan, anak yang kecik dah merengek nak minum susu... takkan nak guna air yang macam tu kan?... 


 Haa, kalau korang nak tau... inilah juga sebabnya kenapa makcik menggunakan PENAPIS AIR CUCKOO... apabila keadaan terkawal, makcik sempat je nak pergi kedai runcit sekejap untuk beli air mineral, then, masak dan buatkan susu anak-anak... TAPI apabila berada dalam keadaan semuanya nak cepat, memang menggagau dibuatnya... kemudian, kebetulan suami makcik ada ternampak iklan PENAPIS AIR CUCKOO, teruslah my better half look through dan berbincang dengan makcik untuk mendapatkannya bagi memudahkan kerja-kerja di dapur... by the way, makcik ni suka minum air suam panas (eh, air suam ke air panas kan?... hehehehe) ... jadi mudahlah sikit kalau ada PENAPIS AIR panas dan sejuk sekaligus kan... pastu, ada banyak spesifikasi yang umphhhh pulak tu, memang terbaiklah...


Dipendekkan cerita, selepas melihat beberapa produk yang ditawarkan, kami suami-isteri pun sepakat untuk menggunakan PENAPIS AIR CUCKOO - XCEL... alhamdulillah, dah masuk 4 bulan dah kami menggunakannya dan makcik pun dah jadi AGEN CUCKOO pun... apa yang best dengan CUCKOO ni, ada pelbagai pelan yang ditawarkan di mana kita sebagai PELANGGAN boleh memilih pelan mengikut kesesuain kewangan juga keperluan kita... takde lah nak diPUSH KAW-KAW untuk ambik juga plan yang paling mahal ke, TAK MACAM TU tau... kami di CUCKOO memahami bahawasanya setiap keluarga mempunya tahap perbelanjaan juga keperluan yang berbeza... haaa, gitu...

Adududududududu... dah hujung-hujung ni makcik nak ingatkan korang yang CUCKOO ada extend sikit promosi untuk bulan Jun 2020 ni... korang yang dah guna CUCKOO mesti dah tau kan regarding KUALITI dan juga PERKHIDMATAN terbaik yang ditawarkan oleh CUCKOO kan kan kan... untuk yang baru mengenali CUCKOO, produk yang ditawarkan sudah semestinya memudahkan kita dalam kehidupan seharian sebagai contoh:
1) Pressure Cooker.
2) Water Filter.
3) Air Filter.
4) Kitchen Cookwares.

Okay, kat bawah ni adalah PROMOSI JUNE 2020 yang akan berakhir pada 30/06/2020... 3 HARI SAHAJA gaissss... cuba korang tengok details kat iklan di bawah ni dulu ya...  kalau ada lah terjentik di hati korang untuk menggunakan CUCKOO... terus je KLIK KAT SINI ya...

Latest update: 24/02/2021

PROMOSI KEMBALI LAGI GAISSSS!!!


Lagi 3 hari sahaja tau... lekaslah order janganlah tunggu lagi... 
Rugi besar jika korang terlepas promosi PKPP dari Cuckoo ni...

Note: Cuckoo King Top stock hanya ada di Sabah Sarawak sahaja, lain-lain tempat dah out of stock ya...

Latest update: 24/02/2021

PROMOSI KEMBALI LAGI GAISSSS!!!




xoxo

3 Comments:

  1. zaman sekarang penapis air dah sam pentingnya dlm kehidupan seharian..apa salahnya spent sedikit untuk kualiti air yg lebih baik untuk di minum kan

    ReplyDelete
  2. Ramai pakai ni.. Sebb memudhkan kerja.. Tinggal tekan je.. Teringin pakai juga tapi duk fikir kene byr bulan2

    ReplyDelete
  3. Kat rumah marina tak guna mana-mana penapis lagi. Tengha berkira kira

    ReplyDelete