KENAPA MAKCIK GUNA PENAPIS AIR CUCKOO?

Cuba korang bayangkan, di suatu hari yang hening, apabila kita membuka pili air sambil memerhatikan cecair yang keluar tu, tengok-tengok, air yang keluar tu keruh dan sedikit demi sedikit keladak pun mula keluar sekali... aduh, pening kepala dah ni... suami dah lapar nak makan, anak yang kecik dah merengek nak minum susu... takkan nak guna air yang macam tu kan?... 


 Haa, kalau korang nak tau... inilah juga sebabnya kenapa makcik menggunakan PENAPIS AIR CUCKOO... apabila keadaan terkawal, makcik sempat je nak pergi kedai runcit sekejap untuk beli air mineral, then, masak dan buatkan susu anak-anak... TAPI apabila berada dalam keadaan semuanya nak cepat, memang menggagau dibuatnya... kemudian, kebetulan suami makcik ada ternampak iklan PENAPIS AIR CUCKOO, teruslah my better half look through dan berbincang dengan makcik untuk mendapatkannya bagi memudahkan kerja-kerja di dapur... by the way, makcik ni suka minum air suam panas (eh, air suam ke air panas kan?... hehehehe) ... jadi mudahlah sikit kalau ada PENAPIS AIR panas dan sejuk sekaligus kan... pastu, ada banyak spesifikasi yang umphhhh pulak tu, memang terbaiklah...


Dipendekkan cerita, selepas melihat beberapa produk yang ditawarkan, kami suami-isteri pun sepakat untuk menggunakan PENAPIS AIR CUCKOO - XCEL... alhamdulillah, dah masuk 4 bulan dah kami menggunakannya dan makcik pun dah jadi AGEN CUCKOO pun... apa yang best dengan CUCKOO ni, ada pelbagai pelan yang ditawarkan di mana kita sebagai PELANGGAN boleh memilih pelan mengikut kesesuain kewangan juga keperluan kita... takde lah nak diPUSH KAW-KAW untuk ambik juga plan yang paling mahal ke, TAK MACAM TU tau... kami di CUCKOO memahami bahawasanya setiap keluarga mempunya tahap perbelanjaan juga keperluan yang berbeza... haaa, gitu...

Adududududududu... dah hujung-hujung ni makcik nak ingatkan korang yang CUCKOO ada extend sikit promosi untuk bulan Jun 2020 ni... korang yang dah guna CUCKOO mesti dah tau kan regarding KUALITI dan juga PERKHIDMATAN terbaik yang ditawarkan oleh CUCKOO kan kan kan... untuk yang baru mengenali CUCKOO, produk yang ditawarkan sudah semestinya memudahkan kita dalam kehidupan seharian sebagai contoh:
1) Pressure Cooker.
2) Water Filter.
3) Air Filter.
4) Kitchen Cookwares.

Okay, kat bawah ni adalah PROMOSI JUNE 2020 yang akan berakhir pada 30/06/2020... 3 HARI SAHAJA gaissss... cuba korang tengok details kat iklan di bawah ni dulu ya...  kalau ada lah terjentik di hati korang untuk menggunakan CUCKOO... terus je KLIK KAT SINI ya...

Latest update: 24/02/2021

PROMOSI KEMBALI LAGI GAISSSS!!!


Lagi 3 hari sahaja tau... lekaslah order janganlah tunggu lagi... 
Rugi besar jika korang terlepas promosi PKPP dari Cuckoo ni...

Note: Cuckoo King Top stock hanya ada di Sabah Sarawak sahaja, lain-lain tempat dah out of stock ya...

Latest update: 24/02/2021

PROMOSI KEMBALI LAGI GAISSSS!!!




xoxo

Share:

13 comments:

  1. zaman sekarang penapis air dah sam pentingnya dlm kehidupan seharian..apa salahnya spent sedikit untuk kualiti air yg lebih baik untuk di minum kan

    ReplyDelete
  2. Ramai pakai ni.. Sebb memudhkan kerja.. Tinggal tekan je.. Teringin pakai juga tapi duk fikir kene byr bulan2

    ReplyDelete
  3. Kat rumah marina tak guna mana-mana penapis lagi. Tengha berkira kira

    ReplyDelete
  4. so far khai guna dua-dua. cuckoo dekat office, coway dekat rumah hehehe. masing-masing ada kelebihan dan kekurang masing-masing. yang penting kita kena dapatkan air yang berkualiti barulah sihat kan

    ReplyDelete
  5. Dengan ini dimaklumkan bahawa pejabat Rawlins pun baru 2 hari dapat mesin cuckoo. Bahagia jiwa, raga, perut dan tekak haha

    ReplyDelete
  6. Kat rumah kak nina pakai cuckoo. Alhamdulillah berpuashati dengan servis dan produk. Ya penapis air penting, perlu ada sebab air kawasan rumah sini selalu karat. Huhuuu

    ReplyDelete
  7. promosi lama ni tini.. tengah pikir gak nak beli cuckoo atau brand lain.

    ReplyDelete
  8. Menarik ni ada diskaun lg. Tk pasang sb dapur tkde ruang. Aritu ada usha yg paten baru yg kecik tu.

    ReplyDelete
  9. Bagus minuma air bertapis ni. Esp mereka yg ramai anak..at least air diminum betul2 bersih

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni memang satu keperluan kena ada penapis air ni.. tak kira laa brand apa pun, tapi Cucko ni ramai gak skrg guna kan...

    ReplyDelete
  11. Senang pakai cuckoo kat rumah. Jimat masa. Nak minum boleh terus ambik je. Takyah masak air dah

    ReplyDelete
  12. This is indeed an interesting article with so many useful tips. learned a lot from you today about cuckoo :)

    ReplyDelete
  13. Senang bila ada penapis macam ni kan.. healthy dan convenience for us.. tak perlu dah masak2 guna cerek, etc. Now dah murah juga ye Cuckoo ni..

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS