KALI NI TAWARAN PG MALL MEMANG BIKIN GEMPAK SEBAB ADA EMAS MURAH GAIS

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... apa khabar semua?... makcik harap korang semua sihat-sihat sahajalah ya... jalanilah segala apa yang telah terbentang luas untuk kita dengan kesungguhan dan iltizam yang menggunung tinggi... hampir 2 minggu kita telah meraikan KEMERDEKAAN NEGARA MALAYSIA YANG TERCINTA... alhamdulillah, makcik bersyukur dengan segala apa yang telah kita kecapi hasil dari perjuangan generasi terdahulu...

TERIMA KASIH

Buruh, nelayan dan juga petani
Gaya hidup kini dah berubah
Anak-anak terasuh mindanya
Lahir generasi bijak pandai

Pakar IT, pakar ekonomi
Jaguh sukan dan juga jutawan
Berkereta jenama negara
Megah menyusur di jalan raya

Alam cyber teknologi terkini
Kejayaan semakin hampiri
Biar di kota ataupun desa
Kita semua pasti merasa bangga

Keranamu kami mendakap tuah
Keranamu kami bangsa berjaya
Keranamu kami hidup selesa
Limpah budi kemakmuran negara

Keranamu kami bebas merdeka
Keranamu myawa dipertaruhkan
Keranamu rela kami berjuang
Demi bangsa kedaulatan negara



Dengan kemajuan sains dan teknologi, sekarang ni apa je yang kita nak buat, semuanya lebih mudah... bak kata slogan kata yang sering tular, SEMUA DI HUJUNG JARI... banyak perkara yang kita boleh buat dengan hujung jari kita termasuklah membeli-belah gaissss... betul kan?... makcik sekarang ni, sampai nak beli barang keperluan pun order online tau... haaa, gitu...



Orait, since dah berbicara tentang pembelian online ni, makcik nak kongsikan dengan korang tentang satu platform membeli-belah ni... mungkin korang pun dah pernah dengar sebab platform ni memang top sekarang ni uollssss... okay, korang pernah dengar tentang PG Mall tak?.. PG Mall merupakan platform e-dagang Malaysia Nombor 1 yang telah ditubuhkan sejak 2017... PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia tau... yang ni memang awesome kannnnn... selalunya kita akan came across dengan platform e-dagang antarabangsa kan, haaa, ni ada yang diusahakan oleh anak tempatan ya... untuk pengetahuan korang, PG Mall telah diiktiraf berada di antara 3 laman e-dagang tertinggi di Iprice insight report.. boleh baca di sini... antara yang makcik paling suka, PG Mall ni menerima semua e-wallets dan payment gateway yang berada di pasaran Malaysia, best kannnn?...  japgi makcik nak share apa yang PG Mall ada in-stores untuk beberapa hari mendatang...


916 Gold Cultural Day 

15/09/2020 hingga 17/09/2020

Malaysia Gold Association (MGA) telah memulakan 9.16 sebagai Hari Budaya Emas yang mana ia akan jatuh pada setiap 16 September pada setiap tahun dengan TUJUAN memberi kesedaran tentang perhiasan emas sebagai IKATAN DALAM BUDAYA MALAYSIA, MERANGSANG EKONOMI EMAS TEMPATAN dan MEMBANTU PERDAGANGAN DUA HALA MALAYSIA...  916 merupakan angka yang bermakna dalam industri emas yang mana 916 mewakili 22 karat emas (mana-mana peruncit atau penggemar emas memang tau ni) dan ia merupakan sejarah yang paling popular digunakan untuk perhiasan emas di negara-negara seperti Malaysia dan Singapura...

Harga yang ditawarkan: RM 24X /g (harga terendah di pasaran)

Korang kena grab tawaran ni tau SEBAB ini adalah hari istimewa untuk perhiasan emas 916 dengan HARGA KILANG LANGSUNG dan PENGHANTARAN PERCUMA... mana nak dapat kan kan kan... kat PG Mall je korang boleh dapatkan tawaran yang macam ni...

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN EMAS 916 PADA HARGA KILANG LANGSUNG DAN PENGHANTARAN PERCUMA

Oh ya, pemborong yang berminat boleh turut menyertai pesta ini dan menjual dengan harga langsung dari kilang tau... apa lagi, jangan ketinggalan untuk menyertainya ya... klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut...


Touch n' Go

01/09/2020 hingga 30/09/2020

Eksklusif untuk pembeli baru yang mana dengan setiap pembelian minimum RM15, korang akan mendapat RM3 ewallet reload...

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN TAWARAN INI


Boost

05/09/2020 hingga 04/10/2020

Dengan setiap pembelian minimum RM15, korang akan mendapat RM3 cashback...


Health & Beauty Essential Week

15/09/2020 hingga 30/09/2020

Dengan setiap pembelian minimum RM100, korang akan mendapat:
1) Pengurangan harga sebanyak RM25.
2) Free shipping capped at RM4.

Guna kod ini untuk mendapatkan tawaran ini.


Dengan setiap pembelian minimum RM150, korang akan mendapat:
1) Pengurangan harga sebanyak RM30.
2) Free shipping capped at RM4.

Guna kod ini untuk mendapatkan tawaran ini.

KLIK DI SINI UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG TAWARAN INI

Amacam? ON tak ON gaissss?... hehehehe... menarik kan promo kali ni? Cepat-cepat ke website PG Mall atau download apps ye... ni makcik bagi lagi sekali linknya...

Website PG Mall: Klik di sini
Facebook PG Mall : Klik di sini
Instagram PG Mall: Klik di sini


Please spread the love to claim all of the coupons as above and below ya gaissss...


Korang kena grab promo yang kali ni sebab tawaran-tawarannya adalah serious menarik, kebaboom buat masa ini... Shop now! Jomsssss... jom kita sama-sama berjumpa di alam maya sambil online di website PG Mall ya gaissss... akhir kalam, selamat menyambut HARI MALAYSIA yang bakal menjelang ya semua...

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation #Touchngo #boost #health&beautyessentialsweekk

xoxo

Share:

23 comments:

  1. terbaik lah PGmall..Tau je apa makcik2 suka.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikikiki... makcik memang suka usha gitu especially window shopping...

      Delete
  2. boleh beli emas kat pgmall.. best jugak nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga memang terbaik kan haritu... kira berbaloilah kalau grab...

      Delete
  3. memang kena grab lah promo emas dari PG Mall ni sebab murah. Senang pulak tu nak shopping siap ada diskaun dan promosi lagi

    ReplyDelete
  4. Esok nak stanby depan PGmall, ingat verangan nak lihat emas hahahaha... ramai kata harga murah nauu..
    Selamat Hari Malaysia..

    ReplyDelete
  5. wah beli emas online. terbaiklah! sis tak pernah try lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. Menarik PG mall ni siap boleh bayar guna touch n go ewallet lagi. Nak jimat byk kan, selalu tgk sales pgmall ni kerap jugak ada

    ReplyDelete
  7. Bagus bila ada tawaran macam ni.. bolehlA kita buat investment emas. Dan plg penting beli secara online jer

    ReplyDelete
  8. pgmall memang terbaik. selalu tampil dengan idea dan promosi terbaru.

    ReplyDelete
  9. Ye lah kita pernah dengar juga yang ada jual emas murah dan berkualiti kat PG Mall ni hehehehehe.. Tak sangka sekarang memang org tengah mencari emas untuk buat pelaburan.... Harga emas makin meningkat pula masa depankan...

    ReplyDelete
  10. Oh ya, today is the day.. Nak check out kat PG Mall la.. mana tahu berkenan boleh beli terus emas dengan harga termurah di pasaran.. :)

    ReplyDelete
  11. Wah... Sapa yang tak suka emas iyer tak? Tawaran yang menarik! Kita suka shopping kat PGMall sebab % cashback dia pun tinggi

    ReplyDelete
  12. banyak gila offer kat pgmall ni kan. jadi rambang mata pulak bila bukak pgmall

    ReplyDelete
  13. Harap PG Mall akan tambah lebih banyak lagi barang untuk dibeli :)

    ReplyDelete
  14. PG Mall semakin meriah, now ada promosi emas on their site juga. Nanti sis nak check out.

    ReplyDelete
  15. Serius lah makin murah kat pgmall... Nak usha masuk troli dlu..hihi gaji nak dekat dah..

    ReplyDelete
  16. Pg mall ada jual emas.. Memamg meriah

    ReplyDelete
  17. Thank for for sharing! There's so much great offers from PG mall! Thank for sharing the codes as well! 11.11 is coming soon! Happy shopping!

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS