SETIA HUJUNG NYAWA - EPISOD 1 HINGGA EPISOD 10 ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, September 14, 2020

SETIA HUJUNG NYAWA - EPISOD 1 HINGGA EPISOD 10

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... tiber teringat kat drama ni... it was like 2 to 3 years back rasanya... memang automatik lagu yang jadi soundtrack drama ni terus jadi kegemaranlah... hehehehe... sekali-sekala, aku memang suka tengok drama-drama yang pernah ditayangkan dalam few years back... di samping dapat tengok drama, masa tu kita akan terkenang akan apa jua yang berlaku di sekitar masa yang sama kan... thus, sekaligus mengimbau nostalgia kannnn... rindu pulak bila teringatkan masa nan lalu... orait, untuk drama Setia Hujung Nyawa ni, complete episodes ada 28 kesemuanya... tapi aku akan up entri dalam 3 kali ya... ni first round, episod pertama sehingga episod ke-sepuluh dulu ya... joms layanzzzz...














Credit video to: Youtube Channel TV3Malaysia Official

xoxo

1 Comments:

  1. OO..cerita ni.. masa ni hero dia tu orang tak tahu dah kawin. Kan??ramai peminatnya.last2 kantoi dah kawin siap nak pasang satu lagi..hehehe..

    bergosip pulak..

    ReplyDelete