APABILA MAMASAB BUAT PROMO RED VELVET NI BOLEHLAH MAKAN KEK BANYAK SIKIT ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, February 6, 2021

APABILA MAMASAB BUAT PROMO RED VELVET NI BOLEHLAH MAKAN KEK BANYAK SIKIT

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... makcik harap semua reader berada dalam keadaan yang sihat dan baik-baik sahaja ye... makcik sekeluarga alhamdulillah, sihat-sihat aje di selatan tanahair ni... kegiatan harian kami sama je macam biasa, tidak ada apa pun yang berubah cuma part online learning tu ada sedikitlah kekangannya kan... alhamdulillah, buat masa ni masih lagi terkawal dengan penggunaan gajet yang tidak keterlaluan namun sekali-sekala terputus line internet tu biasalah kan... hehehehe... buat masa ni, anak-anak makcik belajar melalui telefon je di samping memperoleh tugasan menerusi Google Classsroom... ada juga handouts yang disediakan oleh guru bagi anak bongsu makcik yang baru menjejakkan kaki ke Tahun Satu pada tahun 2021 ini...

So far, schedule diorang masih boleh makcik cope in... anak bujang makcik yang paling sempoi... tahun ni Thaqif bersekolah di sebelah pagi dan kebiasaannya sebelum makcik pergi ke SOHO (company makcik bekerja sewa untuk sementara sebab kami tak boleh masuk site buat masa ni), makcik akan kejutkan Thaqif siap-siap so that dia boleh standby... walau bagaimanapun, guru-gurunya faham akan kekangan sesetengah murid yang mungkin tidak dapat masuk ke Google Meet untuk belajar online, maka, guru-gurunya mengambil pendekatan lain dengan memberikan penerangan juga latihan melalui WhatsApp ataupun Telegram... bagus juga sebenarnya... bukan apa, sekiranya  ketinggalan, ibu-ayah masih dapat catch-up dengan melihat semula di group... 

GOOD JOB CIKGU-CIKGU, JASAMU KUKENANG...

Tadi, masa tengah buat donut (nanti makcik up entri), sambil dok borak dengan Kaisah dan Nuha, tiba-tiba Nuha mentioned regarding teringin nak buat KEK RED VELVET... perghhhh, terus teringat kat KEK RED VELVET MAMASAB... basically, kek red velvet merupakan antara produk Mamasab yang fast-selling... yang makcik perasan, kek red velvet Mamasab warnanya agak gelap kalau nak dibandingkan dengan kek red velvet biasa... basically, ia disebabkan oleh penggunaan serbuk koko... untuk topping pula, cream cheese dan buttermilk digabungkan lalu mencetuskan rasa yang sungguh menyelerakan... perghhhh, sedapnya lahaiiii... dengan pantas, terus makcik check kot-kot la ada promotion untuk KEK RED VELVET MAMASAB ni... tengok-tengok ada promotion gaissss... 


Sempena Tahun Baru Cina yang bakal tiba ni, MAMASAB ada buat PROMO RED VELVET... jimat RM5 daripada harga biasa RM40 gaissss (untuk Semenanjung Malaysia)... memang berbaloi gaissss... yang lagi best tu, Mamasab's products delivery ada untuk sekitar kawasan terpilih di Semenanjung Malaysia tau... jom check area korang termasuk tak dalam kawasan tersebut... sambil-sambil #stayathome tengok TV dengan cinta hati yang halal, keluarga tersayang, sahabat lillahitaala, syiok juga kongsi makan product deliciiiiiious ni kan...

So, kalau korang pun teringin nak makan KEK RED VELVET, boleh klik kat sini ya...


Eh, korang jangan lupa pulak ya, promotion ni valid pada 09/02/2021 sehingga 10/01/2021 sahaja tau... baik korang tempah awal-awal, nanti takut tak sempat nak grab pulak kannnn...

KLIK DI SINI UNTUK MENEMPAH KEK RED VELVET MAMASAB

Till then, see you when I see you... makcik nak sambung kemas dapur lepas masak donut ni... daripada tadi tak kemas-kemas lagi... daaaa...

xoxo

2 Comments: