APABILA MAMASAB BUAT PROMO RED VELVET NI BOLEHLAH MAKAN KEK BANYAK SIKIT

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... makcik harap semua reader berada dalam keadaan yang sihat dan baik-baik sahaja ye... makcik sekeluarga alhamdulillah, sihat-sihat aje di selatan tanahair ni... kegiatan harian kami sama je macam biasa, tidak ada apa pun yang berubah cuma part online learning tu ada sedikitlah kekangannya kan... alhamdulillah, buat masa ni masih lagi terkawal dengan penggunaan gajet yang tidak keterlaluan namun sekali-sekala terputus line internet tu biasalah kan... hehehehe... buat masa ni, anak-anak makcik belajar melalui telefon je di samping memperoleh tugasan menerusi Google Classsroom... ada juga handouts yang disediakan oleh guru bagi anak bongsu makcik yang baru menjejakkan kaki ke Tahun Satu pada tahun 2021 ini...

So far, schedule diorang masih boleh makcik cope in... anak bujang makcik yang paling sempoi... tahun ni Thaqif bersekolah di sebelah pagi dan kebiasaannya sebelum makcik pergi ke SOHO (company makcik bekerja sewa untuk sementara sebab kami tak boleh masuk site buat masa ni), makcik akan kejutkan Thaqif siap-siap so that dia boleh standby... walau bagaimanapun, guru-gurunya faham akan kekangan sesetengah murid yang mungkin tidak dapat masuk ke Google Meet untuk belajar online, maka, guru-gurunya mengambil pendekatan lain dengan memberikan penerangan juga latihan melalui WhatsApp ataupun Telegram... bagus juga sebenarnya... bukan apa, sekiranya  ketinggalan, ibu-ayah masih dapat catch-up dengan melihat semula di group... 

GOOD JOB CIKGU-CIKGU, JASAMU KUKENANG...

Tadi, masa tengah buat donut (nanti makcik up entri), sambil dok borak dengan Kaisah dan Nuha, tiba-tiba Nuha mentioned regarding teringin nak buat KEK RED VELVET... perghhhh, terus teringat kat KEK RED VELVET MAMASAB... basically, kek red velvet merupakan antara produk Mamasab yang fast-selling... yang makcik perasan, kek red velvet Mamasab warnanya agak gelap kalau nak dibandingkan dengan kek red velvet biasa... basically, ia disebabkan oleh penggunaan serbuk koko... untuk topping pula, cream cheese dan buttermilk digabungkan lalu mencetuskan rasa yang sungguh menyelerakan... perghhhh, sedapnya lahaiiii... dengan pantas, terus makcik check kot-kot la ada promotion untuk KEK RED VELVET MAMASAB ni... tengok-tengok ada promotion gaissss... 


Sempena Tahun Baru Cina yang bakal tiba ni, MAMASAB ada buat PROMO RED VELVET... jimat RM5 daripada harga biasa RM40 gaissss (untuk Semenanjung Malaysia)... memang berbaloi gaissss... yang lagi best tu, Mamasab's products delivery ada untuk sekitar kawasan terpilih di Semenanjung Malaysia tau... jom check area korang termasuk tak dalam kawasan tersebut... sambil-sambil #stayathome tengok TV dengan cinta hati yang halal, keluarga tersayang, sahabat lillahitaala, syiok juga kongsi makan product deliciiiiiious ni kan...

So, kalau korang pun teringin nak makan KEK RED VELVET, boleh klik kat sini ya...


Eh, korang jangan lupa pulak ya, promotion ni valid pada 09/02/2021 sehingga 10/01/2021 sahaja tau... baik korang tempah awal-awal, nanti takut tak sempat nak grab pulak kannnn...

KLIK DI SINI UNTUK MENEMPAH KEK RED VELVET MAMASAB

Till then, see you when I see you... makcik nak sambung kemas dapur lepas masak donut ni... daripada tadi tak kemas-kemas lagi... daaaa...

xoxo

Share:

2 comments:


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS