6 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI KELANTAN 2021 ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, April 26, 2021

6 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI KELANTAN 2021

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... dah dua minggu kita berpuasa, menunaikan ibadah ketiga yang dituntut dalam Rukun Islam... alhamdulillah, untuk makcik sekeluarga, kami jalaninya dengan penuh keinsafan dalam kesederhanaan... berbicara tentang ibadah puasa, sudah pasti kita akan tercari-cari lokasi juga harga terbaik untuk berbuka puasa bersama-sama keluarga tercinta juga insan tersayang... ni makcik ada kumpulkan 6 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI KELANTAN... bolehlah korang recce kalau nak bawak family untuk berbuka puasa di luar kan kan kan... masih belum terlambat kan makcik bagitau korang ni betul tak?... ada dua minggu lagi untuk kita layari Ramadhan Kareem yang memang amat kita rindui ini ya gaissss... so, apa tunggu lagi?... ajommmm kita layanzzzz...

Makcik ni sebenarnya serba-salah nak update berkenaan buffet Ramadhan ni tapi yelah kan, walaupun kita berada dalam PKP, PKPB atau PKPP masih ada sahabat-sahabat kita yang tetap keluar bekerja demi kelangsungan hidup kan... thus, ada je tempat-tempat makan yang turut mengadakan perkhidmatan penghantaran juga bungkus dan bawa balik... walau bagaimanapun keadaannya, marilah kita sama-sama berdoa agar COVID-19 ni segera lenyap dari bumi Illahi ini... yang paling penting, sentiasalah patuhi SOP yang telah ditetapkan... sama-samalah #kitajagakita...






Nak ke buffet Ramadhan yang selesa, murah dan sedap?... klik kat sini...

Baca yang ni juga: 
Buffet Ramadhan Kuala Lumpur & Selangor: 12 BUFFET RAMADHAN BEST DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR 2021
Buffet Ramadhan Negeri Sembilan: 12 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI SEMBILAN 2021

Oraito, till then, see you when I see you...

xoxo

0 Comments:

Post a Comment