T-SHIRT MURAH RM10 CONFIRMED BERBALOI

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... dah seminggu dah kita berada dalam bulan Syawal pada tahun 2021 ini... kejap betul masa berlalu kan... haritu dok kira-kira hari bilalah nak Ramadhan kan... pastu dok kira hari pulak bilalah nak Syawal... tup-tup sekarang ni, dah seminggu lebih dah Syawal... tulah masa kan... ia tak akan menunggu kita... 

"Masa lalu memang menyimpan banyak kenangan, namun itu bukan alasan untuk tidak terus melangkah ke depan."
"Masa lalu saya tidak mendefinisikan saya, menghancurkan saya, menghalangi saya, atau mengalahkan saya; itu hanya menguatkan saya." - Steve Maraboli

Orait, semenjak PKP, PKPB, PKPP, PKPB balik, PKP balik ni, memang makcik perasan, kehidupan kita semua ada perbezaan... yelah, daripada segi ekonomi juga sosial, ramai yang terkesan... ada yang masih hidup seperti biasa, ada yang kehidupannya berubah 360 darjah terus... ramai yang kehilangan pekerjaan, ada yang baru memulakan pekerjaan baru, ada yang baru mulakan perniagaan dan macam-macam lagi...

Walau apapun yang berlaku, jomlah kita sama-sama memberikan sokongan moral kepada keluarga juga sahabat-handai khasnya dan kesemua insan amnya... bantulah apa yang boleh kita bantu dan teruskanlah berdoa agar pandemik ini dapat kita tentangi dengan sebaik-baiknya... oh ya, makcik ada group dropship untuk sesiapa yang nak cuba berniaga tau... kalau nak join, korang boleh klik kat sini... zero modal ya... boleh terus berniaga...

Gaissss, t-shirt murah kat bawah ni semuanya READY STOCK ya...


Saiz S
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz S
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz S
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz S
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz M
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz M
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz M
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm



Saiz M
RM10 RM8 exclude postage
160-170 gsm


xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS