TAKKAN KORANG NAK LEPASKAN EXCLUSIVE PROMOTION SELLECTION KALI NI? TINGGAL HARI NI SAHAJA TAU GAISSSS, 11/05/2021

Assalamualaikum dan hai hai hai everything...tak berapa hari lagi kita dah nak raya... hari ni pun dah 29 Ramadhan alhamdulillah... macam yang kita semua sedia maklum, PKP dilanjutkan sehingga awal bulan Jun 2021... lamanya kannnn... nak buat macam mana geng, keadaan memaksa untuk kita semua berada di dalam situasi ini... peningkatan kes COVID-19 dah mencanak-canak hari-hari... takkan la kita nak hidup macam biasa juga kan?... kita kenalah berkorban sedikit demi kemaslahatan masyarakat sejagat...

Tipulah kalau kata makcik dan pakcik tak sedih sebab tak dapat balik beraya di kampung halaman tercinta... namun, kami akur, anak-anak kami juga akur dengan perintah yang telah dikeluarkan... makcik harap korang semua pun begitu jugalah hendaknya ya... ya, makcik faham, ini merupakan tahun kedua kita tidak dapat menyambut Aidilfitri (juga Aidiladha) dengan sempurna... inilah antara usaha kecil kita untuk sama-sama melandaikan kembali graf COVID-19 di negara kita yang tercinta ini (We did it last year guys and we can do it again)...  

Sementara tu, ni makcik nak bagitau ni... walaupun kita tak dapat nak berhari-raya macam sebelum-sebelum ni, tetaplah kita meraikan Hari Kemenangan bersama-sama mereka yang berada di depan kita... hargailah mereka yang terdekat selagi kita berkesempatan... oh ya, sambil-sambil tu, jomlah jamu mata dengan promosi dari Sellection ni... mana tau ada yang berkenan di hati tak gitu?...









Ada banyak lagi design yang boleh membuatkan korang rambang mata gaissss... percayalah cakap makcik ni... ada beberapa jam lagi ni, sempat lagi ni gaissss...


"Sangat matching2... Peacock for both Hallie and Wristlet...Wristlet ni team Sellection tolong pilih tuk matching2... Wristlet very useful coz guna as multi purpose... letak mini sanitizer, tisu, mask extender, lipstick and many more... even ade card slot lagi...Tq team Sellection. Always best service and advice.. Semoga terus success..." -Lizdiana R.

"Teruja sangat bila dapat pilih design yang berkenan di hati.. Tq tikah n mimi.. layanan semua best.. dah datang pagi, repeat datang malam tu juga beli wrislet pula ️Dah tak boleh merentas , sellection kan ada 💕" -Siti Fadzlilah A.


Nah, makcik ingatkan lagi untuk kita sama-sama tanamkan dalam minda okay...

ELAK 3S
1) Sesak
2) Sempit
3) Sembang dekat

AMAL 3W
1) Wash - Kerap cuci tangan
2) Wear - Pakai pelitup muka
3) Warn - Duduk di rumah, etika batuk dan bersin, jangan bersalaman atau bersentuhan, lakukan disinfeksi, dapatkan rawatan jika bergejala.

#kitajagakita #COVID-19 #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #frontliners #socialdistancing #basuhtangandengansabun #jagakebersihan #kkm #mkn #malaysiabersatu #janganbalikkampung #wecangothroughthis #RMO #MCO #sellection

xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS