Sunday, August 22, 2010

@ agak garang dengan Kaisah


Lately, ibu Kaisah dan Thaqif merasakan bahawa diriku ini agak garang dengan puteri kesayanganku Nur Alif Kaisah... towards Muhammad Alif Thaqif, well Kaisah indeed is a good sister... aku ni je... kadang-kadang tak bole nak menahan kesabaran when she seems to be slightly 'nakal', standard la bebudak kan... ishhh, apelah ibu Kaisah dan Thaqif ni... Kaisah indeed is a very focus child, whereby Mr Hubby and me have taught her to follow the time-table for watching her favourite CD's and to study... she follows it well actuallynye, cuma bila dia agak playful atau slightly tak mendengar kata, mula la aku naik hangin... alalalalalala... I really have to learn to control myself...

Maafkan ibu wahai puteriku sayang... ibu akan melatih diri untuk menjadi ibu Mithali, ibu yang terbaik buat anak-anakku... AMIN...

0 comments on "@ agak garang dengan Kaisah"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates