@ agak garang dengan Kaisah

Lately, ibu Kaisah dan Thaqif merasakan bahawa diriku ini agak garang dengan puteri kesayanganku Nur Alif Kaisah... towards Muhammad Alif Thaqif, well Kaisah indeed is a good sister... aku ni je... kadang-kadang tak bole nak menahan kesabaran when she seems to be slightly 'nakal', standard la bebudak kan... ishhh, apelah ibu Kaisah dan Thaqif ni... Kaisah indeed is a very focus child, whereby Mr Hubby and me have taught her to follow the time-table for watching her favourite CD's and to study... she follows it well actuallynye, cuma bila dia agak playful atau slightly tak mendengar kata, mula la aku naik hangin... alalalalalala... I really have to learn to control myself...

Maafkan ibu wahai puteriku sayang... ibu akan melatih diri untuk menjadi ibu Mithali, ibu yang terbaik buat anak-anakku... AMIN...

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

Post a Comment

Previous Post Next Post