CLINELLE CASHBACK - 11/10/2019 - 31/10/2019

Assalamualaikum korang... okay, hari ni aku ada dapat offer yang akan aku sharekan dengan korang... untuk kaki mekap dan yang bukan kaki mekap pun... penjagaan kulit kan sangat penting... thus, ada setengah orang akan guna certain regime series kannnn... aku nak bawakan kat korang produk dari Clinelle... 


About the company:
EIG, Esthetics International Group has more than 30 years of experience in the skin care industry and which is also one of the leaders in the beauty and wellness industry in ASEAN and Hong Kong and has been publicly listed on the Main Market of Bursa Malaysia since 2004. EIG has developed an uncommon understanding of what the consumer really needs from their skin care and skin health. Clinelle skin care made its first appearance in 2004. Since then, we have expanded our brand distribution network through chain pharmacies, independent pharmacies across Malaysia, Singapore, Thailand, Indonesia, Hong Kong and Australia. 

 With RX3 Action to Repair, Refine and Reshield skin for optimized skin health. All Clinelle products are dermatologically tested for its tolerance and also formulated with 7 secrets to the happy skin which excludes potential harmful ingredients:
1) No artificial coloring
2) No artificial fragrances
No lanolin
No mineral oil
No SD-alcohol
No comedogenic ingredients
No paraben


Below are a few of Clinelle's product range...


Okay gaissss, kat bawah ni ada campaign terbaru ya...

Campaign Period: 11 Oct 2019 - 31 Oct 2019
Coupon Code: GWP3DFR
(Copy Code Gift With Purchase 3D Facial Roller worth RM79.90)
Description: Enjoy RM10 cashback and exclusive Free Gift only at Clinelle's official webstore!


Hurry, for a limited-time offer only! Good news! You can now pay with GrabPay OR Boost e-wallet at Clinelle Official webstore!
1) Less RM10 with every purchase of RM75 FREE Shipping
2) FREE samples on all orders
3) New Member Extra 10% off on your 1st order. 
4) Not a member yet? Sign up here

xoxo

Share:

14 comments:

  1. Menarik juga Clinelle ada buat ada buat cashback untuk pembelian produk mereka. Berita baik buat pengguna produk Clinelle! Cepat beli sebelum 31/10/2019 ni hehe

    ReplyDelete
  2. Wow, great offers & discount for all Clinelle fans out there!

    ReplyDelete
  3. First time tau pasal produk ni. Nampak menarik. Terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  4. Yeah........ Clinelle is one of the best skin care product. Bye juga .org yg gunakan clinelle. Btw, good review and thank you for sharing it. Have a good weekend ya.

    ReplyDelete
  5. Wahh nice promotion with a good deals. thanks for the info

    ReplyDelete
  6. Tau pasl produk ni..tapi tak pernh guan lagi..wah ade diskaun..boleh share dengan kawan ni

    ReplyDelete
  7. cunn ni, boleh lah join sama program ni. thanks for info ya

    ReplyDelete
  8. Tak pernah cuba Clinelle lagi but thanks for sharing! I prefer Homemade by Dalicious

    ReplyDelete
  9. Clinelle ni syira pernah guna dulu. Best juga produk dia. Sesuai dengan kulit

    ReplyDelete
  10. Belum pernah try. Since ada promotion, why not sis cuba brand ni pula. Mana lah tau sangat berkesan dengan kulit muka ni.

    ReplyDelete
  11. Oh ada promo ye. I mmg guna Clinelle sbb okay dgn my skin. Nak tgok betul jap nak guna dia macam mana.

    ReplyDelete
  12. Hmm tak pernah try Clinelle ni. Tapi baru tahu nama syarikat dia dalam list Bursa Malaysia. Boleh la nak usha2 saham EIG ni. Nampak bagus kualiti produk.

    ReplyDelete
  13. Qis memang pakai produk ni. Kalau bei pun time sale. Boleh la Beli buat stok nanti. Bestkan ada cashback gini

    ReplyDelete
  14. Nice, I really like Clinelle products because it's free from harmful ingredients, used their makeup remover and I love it.

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS