BUDAK MAGIK - FULL EPISODE

Assalamualaikum dan hai everything... sambil dok check mesin basuh mana yang sesuai untuk dibeli dek kerana mesin basuh di rumah makcik yang telah berbakti semenjak 14 tahun yang lalu rosak, makcik teringat cerita Budak Magik yang tak dapat makcik tengok secara fokus sementelah pula pada waktu ia ditayangkan, makcik dah bekerja di kawasan yang jauh dari kediaman yang memerlukan makcik untuk menjadi weekend or bi-weekend-mommy... 2016 gaissss cerita ni ditayangkan... lama dah kan kan kan... kebetulan sambil dok dengar lagu raya yang sungguh syahdu di pendengaranku ini, makcik ternampak satu video cerita Budak Magik ni... apa lagi, dengan pantas dan gigihnya, terus la iollssss click on the link dan search kat Youtube...

Basically, ia memperihalkan kisah seorang remaja yang meningkat dewasa iaitu Imran yang begitu gemar berimaginasi... bermimpi bertemu dengan dua orang magician yang suka beradu kehebatan kuasa magis masing-masinglah... bermimpi menemui buku lamalah dan pelbagai lagi mimpi... aksi-aksi di sekolah bersama kawan-kawan turut ditampilkan di samping kehidupan keluarga Imran sendiri.. nak mengulas lanjut memang tak dapeklah sebab makcik korang ni pun baru nak tengok betul-betul ni... hehehehe...






























Credit to: TV3 Malaysia Official

Best ke best gaissss?... hehehehe... next round makcik up lagi cerita-cerita best ya...
See you when I see you...

Nak tengok My Girlfriend Is An Alien Episod 1 sampai Episod 14: Klik kat sini
Nak cari kerja baru: Klik kat sini
Nak dapatkan tudung gorgeous: Klik kat sini

xoxo


Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS