INILAH PENAWAR SAKIT PERUT, GASTRIK, PEDIH ULU HATI ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, May 8, 2020

INILAH PENAWAR SAKIT PERUT, GASTRIK, PEDIH ULU HATI


Aduh, pedih perut macam nak putus nyawa!!! Lambat makan pulak terus pedih ulu hati... sampai nak pergi kerja pun rasa tak da mood... kang tak pasal-pasal gastrik datang, kawan-kawan tempat kerja yang jadi mangsa... bayangkan sehari 2-3 kali gastrik serang... Allah saja tahu seksa dan menderitanya masa tu.. lagi teruk dalam sebulan pula wajib 2-3 kali admit ward akibat gastrik... menangis jer mampu bila perut macam kena hiris dengan pisau... kerja dekat pejabat memang tak boleh nak fokus 100%... rasa bersalah sangat dengan bos dan rakan-rakan...


Ada juga feedback macam ni diperolehi daripada para pelanggan yang dikasihi, "sebenarnya dah banyak supplement yang saya cuba, semua menghampakan. Start puasa haritu saya amalkan Duomix. Saya minum Duomix sahur sekali lepastu malam sebelum tidur sekali. Satu sachet tu saya bancuh dengan segelas air suam. Macam bancuh milo 3 in 1 gitu. Nak rasa lebih sedap saya rendam sebiji kurma dalam Duomix. Rasa berkrim sangat bila minum."... alhamdulillah, sekurang-kurangnya dapat membantu melegakan dan memberikan sedikit keceriaan kepada pelanggan...


Ni pula testimoni lain untuk produk ni, "Alhamdulillah. Berkat Ramadhan dan rezeki saya barangkali. Selepas 3 hari amal minum Duomix, perut rasa selesa sangat. Tak pernah rasa seselesa ini sebelum jumpa Duomix. Menangis saya terus sujud syukur. Terima kasih Allah. Terima kasih Poknikmall. Terima kasih Duomix. Pedih2 perut dah takda. Kerja pun saya boleh fokus 100%. Tenang hati saya walau lambat makan selepas berbuka. Tidur pun lena sangat. Ya Allah. Nikmatnya bila gastrik hilang."...


Rasa mixberry yang sangat sedap akan membuatkan anda jatuh cinta dengan Duomix ni... serious, tak tipu... yang tak suka makan ubat pun akan mendapat kebaikan dengan hanya RM130 sahaja gaissss... 

Duomix - RM130
20 sachet untuk penggunaan 20 hari
 1 sachet Duomix digoncangkan dengan 150ml air sejuk/air suam (pagi sebelum sarapan)

Siapa boleh consume?
- Kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas.
- Dewasa
- Ibu hamil
- Ibu menyusu atau berpantang
- Warga emas


Untuk kanak-kanak dan remaja pun ada juga tau korang... Duokids didatangkan dalam bentuk tablet kunyah... kalau anak korang tak suka makan ubat dalam bentuk minuman, bolehlah korang cuba Duokids ni... di samping dapat meningkatkan imuniti badan, dapat juga kita pastikan yang anak-anak telah diberikan perlindungan terbaik...

Duokids didatangkan dalam satu botol yang berisi 60 tablets untuk 30 hari penggunaan.

Cara pemakanan:
Kemam atau kunyah 1-2 tablet sehari sebelum makan (sebelum sarapan atau makan malam). 

Siapa boleh consume? 
- Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas. 
- Remaja.


Berikut adalah Sijil Mesti yang telah diperolehi oleh Imedikal Foodceutical Industry selaku pengilang produk ini... jadi para pelanggan sekalian tak perlulah risau ya... pengilangan Duomix dan Duokids memang mengikut standard yang telah ditetapkan... rest assure, we are supplying a quality product to you ya...

Duomix - RM130
Duokids - RM90
Combo Duomix + Duokids - RM200 ONLY

Postage: RM8 (SM) / RM20 (SS)


xoxo

11 Comments:

  1. bila dilanda gastrik mmg sakit dan pedih ulu hati..especially bulan puasa ..tq share tentang product Duomix ini utk penawar sakit gastrik

    ReplyDelete
  2. belum pernah ada pengalaman gastrik ni, tapi tengok orang lain gastrik memang menyakitkan. memang simpati. Sebab tu bulan puasa memang kene jaga pemakanan, silap haribulan boleh gastrik, dah kene ponteng puasa

    ReplyDelete
  3. bulan puasa ni, memang ramai la yg sakit gastrik :)
    terutama awal-awal puasa. perut masih lom biasa, kan.
    aida ni kalau tak bulan puasa pun, sarapan mesti num oat secawan.
    alhamdulillah, kalau tak sempat nak sarapan, meeting ke, out station ke, perut lega...

    ReplyDelete
  4. Yum!!!!!!! This drink look so good. I love berries. Thank you for sharing your review on this product.

    ReplyDelete
  5. pada yang ada gastrik tu bulan puasa memang sangat mencabar. bagus ada supplement yang dapat membantu gastrik boleh la puasa tanpa rasa sakit

    ReplyDelete
  6. Bila sakit perut, pedih ulu hati, gastrik memang tak boleh tahan. Kalau dibiarkan bahaya. Mujurla ade produk suplement dpt bantu masalah ni. Bahan dia pun nampak bagus je

    ReplyDelete
  7. Bole la rekomem ni kat mereka yg ada gastrik kut bole rasi dengan badan.

    ReplyDelete
  8. Ooo bagus yaaa, boleh cuba nanti kalau jumpa..sebabnya sepanjang sakit gastrik, baik Sis ke, family ke, kita makan gaviscon aje, tak tau plak ada yang lain,m boleh cuba nanti, asalkan selamat..

    ReplyDelete
  9. Thank you for sharing sis. I'm suffering with gastric since early last year. I can try this.

    ReplyDelete
  10. Oh saya tak pernah ada masalah kena gastrik tapi kalau sesiapa yang ada masalah maybe produl ni boleh membantu..

    ReplyDelete
  11. boleh rekoman pada sesiapa yg ada masalah gastrik...sekurangnya dapat membantu mereka mengatasi masalah kesihatan yg dialami

    ReplyDelete