[BLOGGING IS IN THE BLOOD | REVIEW | TRAVEL | EVENT | PRODUCTS | BOOKS | FOOD AND BEVERAGES | SAFETY | HEALTH | QUALITY ASSURANCE | MYSTERY SHOPPING | TRANSLATION | PARENTING | FAMILY | EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL | FREELANCE | TRAINING | CATERING | ALL KINDS OF JOB | KINDLY CONTACT: 018-2767882 / HARTINI.HUSSAIN.WORK@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Friday, June 5, 2020

SEGMEN KAD RAYA 2020 NANIENA.COM



Ku senandungkan lagu untuk mu yang jauh di mata
Daku kirimkan kasih di angin lalu
Semoga kan hilang rasa rindu
Hilang pilu resah di kalbu

Maafkan daku kerana tak dapat bersamamu sayang
Di hari raya hari yang bahagia
Kerana tugas pada negara
Dan semoga kekal sejahtera

Ku harap dikau gembira
Oh di samping ayah serta bonda
Untuk keluarga tercinta
Ku ucapkan Selamat Hari Raya

Dengarlah sayang lagu untukmu pengganti diriku
Semoga kau akan terhibur selalu
Di dalam suasana hari raya
Terimalah dengan rasa bangga

Maafkan daku kerana tak dapat bersama mu sayang
Di hari raya hari yang bahagia
Kerana tugas pada negara
Dan semoga kekal sejahtera

Ku harap dikau gembira
Oh di samping ayah serta bonda
Untuk keluarga tercinta
Ku ucapkan Selamat Hari Raya

Dengarlah sayang lagu untukmu pengganti diriku
Semoga kau akan terhibur selalu
Di dalam suasana hari raya
Terimalah dengan rasa bangga


Nampak tak?... still dalam mood nyanyi lagu raya lagi tau... hehehehe.. .sebenornya, makcik korang ni, bukan time raya pun memang suka nyanyi lagu raya tau... shhhh... rahsia kita-kita aje okay... nak tau kenapa mak cik suka je dengar lagu raya at any point of time tanpa menunggu dah nak raya baru pasang?... 

Sebab-sebab suka dengar lagu raya:
1) Melodi yang mengusik jiwa.
2) Lirik yang bermakna.
3) Teringatkan kenangan lama.
4) Terbayangkan keluarga tercinta.
5) Saja suka.

Zaman makcik sekolah dulu, masuk je minggu ketiga bulan Ramadhan, confirmed excited nak pergi sekolah sebab time ni biasanya akan ada banyak kad raya yang diletakkan di atas meja... sementelah pulak makcik ni tidak kurang glemernya... hehehehe... memang dok berlawan-lawan sape dapat kad raya paling banyak sehhhh... paling power kalau dapat kad raya yang ada lampu dan lagu, seriyes, memang jadi pemenang ohoiiii kalau dapat yang ni... hehehe...

Okay gaissss, ni ada Segmen Kad Raya 2020 ye sementelah makcik dok cakap pasal kad raya ni... syarat penyertaan pun mudah bebeno... jom join sama-sama...

Syarat-syarat penyertaan: 
1) Buat satu entri bertajuk: SEGMEN KAD RAYA 2020 NANIENA.COM.
2) Copy banner segmen di atas dan masukkan ke dalam entri segmen serta tag beberapa rakan anda.
3) Follow blog, follow Instagram, follow/add Facebook, like page Facebook.
4) Lepas itu, dah boleh submit url entri bawah kotak komen segmen ini sahaja.
5) Segmen bermula 19/05/2020 - 19/06/2020

Hadiah: 
KAD RAYA LIMITED 2020
KAD RAYA LIMITED 2019/2018

Semoga, makcik berjaya mendapat kad raya untuk tahun ini ya... doakan gaissss...

Okay, makcik nak tag:
1) Ninja Blogging
2) Abam Kie

All the best gaissss...

xoxo

10 comments:

  1. Tahun ni xde kad raya
    Yg lepas ada la juga satu dua keping

    ReplyDelete
  2. Lama tak join segmen2 ni.. Lagu raya dulu2 memang best

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARI RAYA!!! menarik :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Semoga menang join segmen ni. Lama tak join segmen

    ReplyDelete
  5. done join

    http://www.zianaeunos.com/2020/06/segmen-kad-raya-2020-nanienacom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. In Sha Allah, ada kesempatan kiter akan join.

    ReplyDelete
  7. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-kad-raya-2020-nanienacom.html

    ReplyDelete