ALAMAK GAS HABIS LA, BELI JE KAT BELI GAS ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, September 5, 2020

ALAMAK GAS HABIS LA, BELI JE KAT BELI GAS


Alamak! Gas habis la pulak... dah la tengah masak makanan kegemaran suami dan anak-anak pulak tu... aduh, pening kepala dibuatnya...

Eh, baru teringat, sekarang dah mudah dah, dah ada Beli Gas gaissss... Mur4h dan Mudah!

Walaupun suami tiada di rumah, anak-anak pulak kecil-kecil lagi, dah tak payah kalut menggagau fikir macam mana nak buat kalau berlakulah situasi gas habis ni... aku dah download apps ni, korang bila lagi?... Jom download aplikasi BELIGAS MALAYSIA, order dan gas akan dihantar straight sampai ke pintu rumah korang... Cover 55 areas kat Selangor dan KL tau... Best kan...

Tok sah risau berkenaan harga, walaupun menggunakan teknologi moden melalui aplikasi, harga yang ditawarkan masih seperti harga pasaran dan confirm berpatutan gitu... RM26.60 sahaja dengan penghantaran terus ke rumah!

Amacam, ONZ tak ONZ?... Haa, tunggu apa lagi tu gais?... Meh terus download aplikasi ni, nah, korang klik je kat link ni... 

Yang aku pasti, perkhidmatan ini InsyaAllah akan membantu korang dalam waktu-waktu yang diperlukan seperti ini... yang paling best, harganya pun lebih mur4h kan kan kan (aku dah survey around dah)... Hehehe...

Oh ya, untuk maklumat lebih lanjut korang boleh lawati laman web ini tau... KLIK KAT SINI

#beligas #beligasmurahdanmudah

xoxo


2 Comments: