[BLOGGING IS IN THE BLOOD | REVIEW | TRAVEL | EVENT | PRODUCTS | BOOKS | FOOD AND BEVERAGES | SAFETY | HEALTH | QUALITY ASSURANCE | MYSTERY SHOPPING | TRANSLATION | PARENTING | FAMILY | EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL | FREELANCE | TRAINING | CATERING | ALL KINDS OF JOB | KINDLY CONTACT: 018-2767882 / HARTINI.HUSSAIN.WORK@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Friday, September 25, 2020

WEOLLS MENANG GIVEAWAY EZHYGIENE CAR KIT - SEMPAT LAGI NI KALAU KORANG NAK JUGAK

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... harapnya semua sihat-sihat aje ye... the Alif's Empire alhamdulillah baru je balik dari koje kat Balok hari tu... nanti kami akan up entri ya... penat bebeno sebab on 18/09/2020 tu gerak dari Kota Tinggi ke Kuala Lumpur then next day tu menyantuni keluarga dan seterusnya on 20/09/2020 teruih kami sekeluarga gerak ke Balok... perjalanan alhamdulillah smooth je cuma aku rasa ada beza sikit dengan journey kalau ke belah selatan... kalau nak diikutkan, jarak dari rumah kami ke kawasan di Kota Tinggi yang selalu aku pergi tu dalam 400 km manakala jarak dari rumah kami ke Balok dalam 280 km NAMUN BEGITU dia punya jauh tu rasa macam lagi jauh nak ke Balok mungkin disebabkan oleh jalan berbukit-bukit kat Highway Karak tu kot... maybelah... aku pun tak sure... tapi yang paling sure, MUNGKIN sebab ke selatan tu dah biasa, ke pantai timur ni jarang-jarang kecuali kalau ada keperluan je baru gerak ke sana... haaa, gitu...


Hari tu, baru la jugak tapi tak ingat la pulak bila, aku ada la join satu giveaway ni... tiba-tiba sambil scroll-scroll email, baru terperasan email ni... kami menang ezAUTO's ezHYGIENE CAR KIT GIVEAWAY collaboration campaign with Cosway and Hanna & Kent gaissss... alhamdulillah... syukur... terima kasih banyak-banyak ye kepada ezFEED... ngam-ngam ada kena-mengena terus dengan perjalanan dan kenderaan kat entri kali ni... yelah, dalam pandemik COVID-19 ni perlulah kita sentiasa memastikan yang kita mengsanitasi kereta juga peralatan di dalam kereta (tangan lebih-lebih lagi la kan...) untuk memastikan yang kita menyediakan kawasan dan suasana yang telah dibasmi kuman demi anak-anak khasnya juga penumpang lain amnya... 


LANGKAH-LANGKAH UNTUK MEMBASMI KUMAN DI KERETA ANDA

1) Basahkan tisu bukan tenunan dengan 2-3 semburan pembersih serbaguna.
2) Lap tisu pembersih basah bukan tenunan pada kawasan yang sering disentuh, ulangi jika perlu.
3) Sekiranya anda yakin diri anda atau anda pernah menghubungi seseorang dengan COVID-19 di kenderaan kami, anda harus membasmi kuman dan menghubungi doktor anda untuk langkah seterusnya.

ezAUTO telah memilih Hanna & Pembersih serbaguna berasaskan alkohol Kent bersama dengan tisu bukan tenunan pelbagai guna Cosway yang lembut, boleh dicuci dan boleh digunakan semula. Ini adalah duo "ez" yang dipilih supaya anda dapat membasmi kuman kereta anda tanpa merosakkan permukaan dan bahan di bahagian dalam kereta anda. Sangat disarankan agar anda memakai topeng dan sepasang sarung tangan semasa melakukan pembasmian kuman pada kereta anda. 

Nah, kat bawah ni, my angels from the Alif's Empire dah buat review... apo laei tunggu tu?... moh le tengok dan jangan lupa untuk subscribe tau... jom support anak-anak kecil ini yang sedang membina keyakinan diri gitu... hehehehe... basically, trial dilakukan kepada keyboard komputer dek kerana pada waktu review ini dilaksanakan kami bukan berada di dalam kenderaan dan KERANA ia merupakan suatu MULTI-PURPOSE SANITISER... thus, the Alif's Empire terus gunakan je gajet yang ada di depan mata untuk try out the product... hehehehe...



Gaissss, inilah GIVEAWAY yang aku join haritu... sempat lagi ni kalau korang nak join, last date  to submit your entries adalah pada 11/10/2020, jam 3 petang... lai lai lai...


All the best ya gaissss... kami doakan korang pun dapat ezHYGIENE CAR KIT ni... till then, see you when I see you... daaaa...

Support our Youtube Channel gaissss, jom subscribe to:

xoxo

2 comments:

[INFO] If you are interested in placing any link in any of the entry, please contact the author at hartini.hussain.work@gmail.com.

[DISCLAIMER] https://weolls.blogspot.com and the owners of this blog in particular will not be liable for any liability, damage, loss, loss of risk, personal or otherwise resulting from, directly or indirectly from the use and application, of what also content obtained from this blog.

The blog owner will also not be responsible at all for the comments posted and it is the responsibility of the author of the comment itself.

All articles produced by the owners of this blog are just personal opinions that want to be shared with the readers of this blog as well as for a collection of references for blog owners' future use.

Click The Picture For Best Deals At Balok Pahang

Click The Picture For Best Deals At Desaru Coast Johor

Click The Picture For Best Deals At Genting Highlands Pahang