WEOLLS MENANG GIVEAWAY EZHYGIENE CAR KIT - SEMPAT LAGI NI KALAU KORANG NAK JUGAK

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... harapnya semua sihat-sihat aje ye... the Alif's Empire alhamdulillah baru je balik dari koje kat Balok hari tu... nanti kami akan up entri ya... penat bebeno sebab on 18/09/2020 tu gerak dari Kota Tinggi ke Kuala Lumpur then next day tu menyantuni keluarga dan seterusnya on 20/09/2020 teruih kami sekeluarga gerak ke Balok... perjalanan alhamdulillah smooth je cuma aku rasa ada beza sikit dengan journey kalau ke belah selatan... kalau nak diikutkan, jarak dari rumah kami ke kawasan di Kota Tinggi yang selalu aku pergi tu dalam 400 km manakala jarak dari rumah kami ke Balok dalam 280 km NAMUN BEGITU dia punya jauh tu rasa macam lagi jauh nak ke Balok mungkin disebabkan oleh jalan berbukit-bukit kat Highway Karak tu kot... maybelah... aku pun tak sure... tapi yang paling sure, MUNGKIN sebab ke selatan tu dah biasa, ke pantai timur ni jarang-jarang kecuali kalau ada keperluan je baru gerak ke sana... haaa, gitu...


Hari tu, baru la jugak tapi tak ingat la pulak bila, aku ada la join satu giveaway ni... tiba-tiba sambil scroll-scroll email, baru terperasan email ni... kami menang ezAUTO's ezHYGIENE CAR KIT GIVEAWAY collaboration campaign with Cosway and Hanna & Kent gaissss... alhamdulillah... syukur... terima kasih banyak-banyak ye kepada ezFEED... ngam-ngam ada kena-mengena terus dengan perjalanan dan kenderaan kat entri kali ni... yelah, dalam pandemik COVID-19 ni perlulah kita sentiasa memastikan yang kita mengsanitasi kereta juga peralatan di dalam kereta (tangan lebih-lebih lagi la kan...) untuk memastikan yang kita menyediakan kawasan dan suasana yang telah dibasmi kuman demi anak-anak khasnya juga penumpang lain amnya... 


LANGKAH-LANGKAH UNTUK MEMBASMI KUMAN DI KERETA ANDA

1) Basahkan tisu bukan tenunan dengan 2-3 semburan pembersih serbaguna.
2) Lap tisu pembersih basah bukan tenunan pada kawasan yang sering disentuh, ulangi jika perlu.
3) Sekiranya anda yakin diri anda atau anda pernah menghubungi seseorang dengan COVID-19 di kenderaan kami, anda harus membasmi kuman dan menghubungi doktor anda untuk langkah seterusnya.

ezAUTO telah memilih Hanna & Pembersih serbaguna berasaskan alkohol Kent bersama dengan tisu bukan tenunan pelbagai guna Cosway yang lembut, boleh dicuci dan boleh digunakan semula. Ini adalah duo "ez" yang dipilih supaya anda dapat membasmi kuman kereta anda tanpa merosakkan permukaan dan bahan di bahagian dalam kereta anda. Sangat disarankan agar anda memakai topeng dan sepasang sarung tangan semasa melakukan pembasmian kuman pada kereta anda. 

Nah, kat bawah ni, my angels from the Alif's Empire dah buat review... apo laei tunggu tu?... moh le tengok dan jangan lupa untuk subscribe tau... jom support anak-anak kecil ini yang sedang membina keyakinan diri gitu... hehehehe... basically, trial dilakukan kepada keyboard komputer dek kerana pada waktu review ini dilaksanakan kami bukan berada di dalam kenderaan dan KERANA ia merupakan suatu MULTI-PURPOSE SANITISER... thus, the Alif's Empire terus gunakan je gajet yang ada di depan mata untuk try out the product... hehehehe...



Gaissss, inilah GIVEAWAY yang aku join haritu... sempat lagi ni kalau korang nak join, last date  to submit your entries adalah pada 11/10/2020, jam 3 petang... lai lai lai...


All the best ya gaissss... kami doakan korang pun dapat ezHYGIENE CAR KIT ni... till then, see you when I see you... daaaa...

Support our Youtube Channel gaissss, jom subscribe to:

xoxo

Share:

3 comments:


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS