GUNAKANLAH HYDRABOOST SLEEPING BEAUTY MASK INI UNTUK MEMULIHKAN KULIT AGAR KEMBALI SIHAT DAN MUDA REMAJA ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, March 8, 2021

GUNAKANLAH HYDRABOOST SLEEPING BEAUTY MASK INI UNTUK MEMULIHKAN KULIT AGAR KEMBALI SIHAT DAN MUDA REMAJA


Mask dengan tekstur “memory shaped” unik yang istimewa ini terasa seperti puding! Ianya diformulasi berasaskan air dengan kesan yang tidak melekit dan mengering sepantas kilat. Segala kebaikannya akan meresap dengan mudah jauh ke dalam kulit anda dalam sekelip mata. Mengimpikan kulit yang kembali pulih sihat, kembali muda remaja, dan kekal lembap? HAUS Premium HydraBoost Sleeping Beauty Mask dihasilkan untuk memberi rawatan pemulihan kulit yang terbaik. Anda pasti ternantikannya setiap malam!

Kebelakangan ini, matahari bersinar terlalu cerah dengan sinaran yang merbahaya menyebabkan kulit kasar, berkuping, dan kering. Gabungan hebat di antara Sodium Hyaluronate dan Saccharide Isomerate memberikan lebih kelembapan dan kulit yang terhidrat dari dalam, terbukti sehingga 72 jam. Persekitaran yang tercemar dan radikal bebas telah merosakkan sel kulit sepanjang hari yang menyebabkan pigmentasi, penuaan kulit, malah lebih terus kanser kulit! Di waktu malam, sel kulit berupaya membaiki kerosakannya secara semulajadi namun, pendedahan secara terus kepada sinaran UV telah bertindak lebih pantas berbanding proses pemulihan itu sendiri. Microbiomes kami Chlorella Vulgaris Extract, Haematococcus Pluvialis Extract, dan Lecithin membantu meremajakan dan menyerlahkan kulit yang berseri.

Hydrolyzed Royal Jelly Protein ditugaskan khas untuk merangsang dan mempercepat proses penghasilan kolagen kulit, pada masa yang sama mengurangkan kemerahan dan kerengsaan kulit. Manakala Bacillus Ferment pula membantu membaiki ketelapan ‘skin barrier’ anda menjadi lebih baik serta mengunci kelembapan kulit wajah.

Cara penggunaan:
Ambil jumlah yang berpatutan dan ratakan dengan lembut ke seluruh wajah dalam gerakan membulat menggunakan hujung jari. Biarkan ia bekerja semalaman. Cuci wajah anda di keesokan pagi. Nikmati hasil terbaik apabila digunakan sebelum Hydraglow Melt Away Balm dan HydraPore Cream Skin Toner.

KKM notification:
NOT200702131K

Senarai bahan:
Aqua, Sodium Hyaluronate, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Glycerin, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Saccharide Isomerate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Azelamidopropyl Dimethyl Amine, PVP (Polyvinylpyrrolidone), Chlorella Vulgaris Extract, Haematocuccus Pluvialis Extract, EDTA, Fragrance, Colorant Blue (CI 77007), Ehtylhexylglycerin, Lecithin, Menthol, Menthyl Lactate, Hydrolyzed Royal Jelly Protein, Bacillus Ferment, Citric Acid, Sodium Citrate

RM 79.00
Postage: Depends on courier provider (tapi tak lah mahal sangat, kalau korang keluar ke shopping complex pun lebih-kurang je, nak bayar parking lagi, minyak kereta, tol, makan dan sebagainya kan kan kan...)


#HausSkin #HausCosmetics #ConfidenceIsPerfection  #HalalCosmeticsTrendsetter #ProdukYangPalingDiyakiniHalal

xoxo

1 Comments: